Fotbal international

Video. Alexis Sanchez, prezentare fabuloasă! “Glory, glory Man Utd”

Alexis Sanchez a semnat cu Manchester United, iar telenovela iernii a luat sfârşit după ce şi Henrikh Mkhitaryan şi-a pus semnătura pe contractul cu Arsenal.
22.01.2018 | 20:47
ADVERTISEMENT

Alexis Sanchez a fost prezentat oficial în tricoul celor de la Manchester United. Anunţul a fost făcut pe contul oficial de Facebook al “diavolilor”, unde a fost postat un clip în care un muzician era îmbrăcat în tricoul chilianului şi cânta la pian imnul clubului de pe “Old Trafford”.

Fotbalistul de 29 de ani se afla în ultimele şase luni de contract cu Arsenal şi a refuzat să semneze prelungirea contractului. Chiar dacă la un moment dat era dat ca sigur la Manchester City, Alexis Sanchez a ajuns la rivala “cetăţenilor” din oraş. 

ADVERTISEMENT

Alexis Sanchez, dorit de Manchester United şi în 2011

Henrikh Mkhitaryan şi o sumă de bani a fost preţul plătit de Manchester United pentru a-l aduce pe Alexis Sanchez. Chilianul va avea un salariu fabulos la formaţia de pe “Old Trafford”, unde va câştiga aproape 20,6 milioane de euro pe an. Tot luni seara, internaţionalul armean a fost prezentat oficial la Arsenal. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Transferul a întârziat după ce Alexis Sanchez avea nevoie de un nou permis de muncă. Mijlocaşul ofensiv de 29 de ani a mai fost dorit în trecut de Manchester United în 2011. Atunci, mutarea a picat după ce jucătorul a ales să plece de la Udinese la FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri