Discordie între Guardiola şi Mourinho! Război pe semnătura lui Alexis Sanchez

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
12/01/2018, 21:59
Discordie între Guardiola şi Mourinho! Război pe semnătura lui Alexis Sanchez

Alexis Sanchez este ţinta numărul 1 pentru Manchester City, însă “cetăţenii” s-ar putea lupta cu Manchester United pentru realizarea transferului. “Cetăţenii” sunt dispuşi să ofere 20 de milioane de lire sterline pentru a-l aduce pe internaţionalul chilian.

Manchester United a venit cu o ofertă superioară, una care este pe placul conducătorilor lui Arsenal. Rivala lui City pune pe masă 25 de milioane de lire sterline plus Henrikh Mkhitaryan, jucător care a ieşit din planurile lui Jose Mourinho.

Sanchez, salariu mai bun oferit de Manchester United

O singură barieră stă în mutarea lui Alexis Sanchez pe Old Trafford. Jucătorul de 29 de ani îşi doreşte cu ardoare să lucreze din nou cu Pep Guardiola, acesta fiind antrenat de spaniol şi în perioada petrecută la FC Barcelona.

Conform presei din Anglia, Alexis Sanchez s-ar fi înţeles deja cu Manchester City, însă conducătorii celor de la Manchester United sunt dispuşi să-i ofere un salariu superior celui oferit de rivali.

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.