Discordie între Guardiola şi Mourinho! Război pe semnătura lui Alexis Sanchez

alexis sanchez, manchester city, manchester united, arsenal

Alexis Sanchez este dorit de Manchester City, însă Pep Guardiola are concurenţă puternică. Manchester United a înaintat o ofertă pentru achiziţionarea fotbalistului de 29 de ani.

Alexis Sanchez este ţinta numărul 1 pentru Manchester City, însă "cetăţenii" s-ar putea lupta cu Manchester United pentru realizarea transferului. "Cetăţenii" sunt dispuşi să ofere 20 de milioane de lire sterline pentru a-l aduce pe internaţionalul chilian.

Manchester United a venit cu o ofertă superioară, una care este pe placul conducătorilor lui Arsenal. Rivala lui City pune pe masă 25 de milioane de lire sterline plus Henrikh Mkhitaryan, jucător care a ieşit din planurile lui Jose Mourinho.

Sanchez, salariu mai bun oferit de Manchester United

O singură barieră stă în mutarea lui Alexis Sanchez pe Old Trafford. Jucătorul de 29 de ani îşi doreşte cu ardoare să lucreze din nou cu Pep Guardiola, acesta fiind antrenat de spaniol şi în perioada petrecută la FC Barcelona.

Conform presei din Anglia, Alexis Sanchez s-ar fi înţeles deja cu Manchester City, însă conducătorii celor de la Manchester United sunt dispuşi să-i ofere un salariu superior celui oferit de rivali.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
19:00Telekom Sport 1
Liga Naţională CSM Bucureşti - CSU Danubius Galaţi
1 EUR4.6614 lei+0,0100
1 USD3.7984 lei-0,0070
1 XAU163.0820 lei+0,4074