Foto. Proteste pe Old Trafford! Salariul lui Sanchez, motiv de revoltă printre angajaţii lui United

alexis sanchez, old trafford, premier league, manchester united

Alexis Sanchez este cel mai bine plătit jucător din Premier League, după ce s-a transferat la Manchester United. Mai mulţi angajaţi ai clubului s-au revoltat la auzul salariului uriaş al chilianului.

Alexis Sanchez a părăsit-o pe Arsenal în această iarnă şi a ales să-şi continue cariera la Manchester United. Fotbalistul de 29 de ani primeşte 505.000 de lire sterline pe săptămână la formaţia antrenată de Jose Mourinho, iar mai mulţi angajaţi ai clubului s-au revoltat. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Angajaţii clubului de pe Old Trafford au apelat la un ONG pentru a le transmite doleanţele conducătorilor celor de la Manchester United. Organizaţia Citizens UK i-a trimis o scrisoare deschisă către Ed Woodward, vicepreşedinte al celor de la Manchester United.

Alexis Sanchez câştigă peste 10.000 de lire pe oră

"Vă cerem să faceţi lucrul corect din partea celor mai slab plătiţi oameni din staff-ul lui Manchester United, care ne-au spus cât se chinuie din cauza salariilor mici, în timp ce jucătorii sunt platiţi regeşte", se arată în scrisoarea primită de Ed Woodward.

Alexis Sanchez câştigă 14.625 de lire sterline în 70 de minute. Unii dintre muncitorii angajaţi la Manchester United au salarii de 7 lire sterline pe oră, ceea ce înseamnă că chilianul obţine în 70 de minute salariul pe un an al unui munictor al clubului.