Foto. Proteste pe Old Trafford! Salariul lui Sanchez, motiv de revoltă printre angajaţii lui United

Razvan Nicolae   
in Galerie foto
02/02/2018, 21:37
Foto. Proteste pe Old Trafford! Salariul lui Sanchez, motiv de revoltă printre angajaţii lui United GALERIE FOTO

Alexis Sanchez a părăsit-o pe Arsenal în această iarnă şi a ales să-şi continue cariera la Manchester United. Fotbalistul de 29 de ani primeşte 505.000 de lire sterline pe săptămână la formaţia antrenată de Jose Mourinho, iar mai mulţi angajaţi ai clubului s-au revoltat. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Angajaţii clubului de pe Old Trafford au apelat la un ONG pentru a le transmite doleanţele conducătorilor celor de la Manchester United. Organizaţia Citizens UK i-a trimis o scrisoare deschisă către Ed Woodward, vicepreşedinte al celor de la Manchester United.

Alexis Sanchez câştigă peste 10.000 de lire pe oră

Vă cerem să faceţi lucrul corect din partea celor mai slab plătiţi oameni din staff-ul lui Manchester United, care ne-au spus cât se chinuie din cauza salariilor mici, în timp ce jucătorii sunt platiţi regeşte”, se arată în scrisoarea primită de Ed Woodward.

Alexis Sanchez câştigă 14.625 de lire sterline în 70 de minute. Unii dintre muncitorii angajaţi la Manchester United au salarii de 7 lire sterline pe oră, ceea ce înseamnă că chilianul obţine în 70 de minute salariul pe un an al unui munictor al clubului.

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.