Sport

Sancho și Van de Beek nu l-au impresionat pe Solskjaer, deși United a plătit sume colosale pentru ei: „N-au ritm!”

Jadon Sancho și Donny Van de Beek nu l-au impresionat pe Ole Gunnar Solskjaer, deși Manchester United a plătit sume colosale pentru a-i aduce pe „Old Trafford”.
23.09.2021 | 19:39
Sancho si Van de Beek nu lau impresionat pe Solskjaer desi United a platit sume colosale pentru ei Nau ritm
ADVERTISEMENT

Tehnicianul „diavolilor roșii” a vorbit despre situația celor doi mijlocași și a spus că ei depun un efort consistent și în meciuri și la antrenamente, însă problema intervine în alte părți.

Solskjaer susține că ambii jucători încă nu și-au intrat în ritm și că au o lipsă din punct de vedere al calității și al mentalității.

ADVERTISEMENT

Sancho și Van de Beek nu l-au impresionat pe Solskjaer la Manchester United

Ole Gunnar Solskjaer a vorbit despre situația lui Jadon Sancho și Donny Van de Beek de la Manchester United, spunând că celor doi le lipsește consistența, calitatea și mentalitatea pentru a face față la un club precum cel la care evoluează.

Nu pot să mă plâng de ei că nu depun efort. Problema este la ritm. La încredere. Forma lor cea mai bună nu e aici, poate că nici nu au jucat prea mult.

ADVERTISEMENT

Este bine că au mai prins minute să joace, dar nu am primit rezultatul dorit din partea lor. Deci, după cum spuneam, este o lipsă în termeni de calitate, dar nu de efortul depus”, a spus Ole Gunnar Solskjaer în cadrul unei conferințe de presă.

Cât a plătit Manchester United pentru Jadon Sancho și Donny Van de Beek:

  • Jadon Sancho – 85.000.000 de euro, venit de la Borussia Dortmund în această vară
  • Donny Van de Beek – 39.000.000 de euro, venit de la Ajax Amsterdam vara trecută
ADVERTISEMENT

Solskjaer promitea că îi va da mai multe șanse lui Van de Beek

Donny Van de Beek a reușit să înscrie chiar la debutul pentru Manchester United, iar lucrurile păreau că vor decurge într-un sens pozitiv pentru mijlocașul olandez, însă nu s-a întâmplat așa.

Van de Beek a fost mai mult rezervă la Manchester United, iar Ole Gunnar Solskjaer promitea la finalul lunii octombrie a anului trecut că mijlocașul venit de la Ajax va prinde mai multe minute, dar trebuie să se adapteze.

ADVERTISEMENT

Nu s-a întâmplat cum a promis Solskjaer, iar Van de Beek este una dintre rezervele de lux ale „diavolilor roșii”: „Donny Van de Beek va avea un rol foarte important la echipă.

Atunci când un jucător ajunge într-o nouă ligă competițională sau la o altă echipă au întodeauna nevoie de o perioadă de acomodare”.

„Cred că această rotație la nivel de jucători spune foarte multe despre opțiunile pe care le avem la echipă. Nu suntem nevoiți să folosim aceeași jucători la fiecare meci deoarece avem și alte variante”, spunea Ole Gunnar Soslkjaer în urmă cu un an.

  • 30.000.000 de euro este cota de piață a lui Donny Van de Beek, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT