“Sandu încearcă să ne dea afară şi de la Severin”

Clubul Universitatea Craiova a fost amendat de Jandarmeria Mehedinţi cu 30.000 de lei în urma violenţelor dinaintea meciului cu Petrolul Ploieşti, din 16-imile de finală ale Cupei României -...
26.09.2013 | 19:50
Sandu incearca sa ne dea afara si de la Severin
ADVERTISEMENT

Clubul Universitatea Craiova a fost amendat de Jandarmeria Mehedinţi cu 30.000 de lei în urma violenţelor dinaintea meciului cu Petrolul Ploieşti, din 16-imile de finală ale Cupei României – Timişoreana. Două autocare care transportau suporterii Petrolului către stadionul din Drobeta Turnu Severin, au fost vandalizate, iar între fanii celor două echipe s-au bătut înainte de intrarea în stadion.

În plus, meciul a fost oprit pentru cîteva minute, după ce fanii Universităţii Craiova au aruncat pe teren cu torţe şi fumigene. Pe lîngă sancţiunea financiară, oltenii riscă să joace fără suporteri rundele viitoare. Adrian Mititelu se aşteaptă că Mircea Sandu să ia decizii dure în cazul Craiovei,  în contextul în care Jandarmeria a solicitat ca FC U să nu mai joace la Severin.

ADVERTISEMENT

“Ce vină am eu ca organizator că suporterii s-au bătut în afara stadionului. Jandarmii sînt de vină că unii dintre fani au intrat cu atît de multe torţe. Domnul Sandu Mircea şi Olguţa vor să ne vadă fără suporteri. Să vedeţi ce ne aşteaptă la FRF… Ne aşteptăm să avem stadionul suspendat. Mai e pe undeva un preşedinte de federaţie care conduce de 25 de ani şi cu 7000 de dosare penale? Asta e în România. E cineva în Craiova care a cîştigat alegerile cu tricoul Universităţii, iar acum vrea să omoare această echipă”, a acuzat Adrian Mititelu.

Atac la Olguţa Vasilescu 

Adrian Mititelu crede că în spatele sancţiunii se află Olguţa Vasilescu, primarul oraşului. “Doamna primar încearcă să ne închidă toate porţile. Noi unde să mai mergem? Cei de la Petrolul au avut voie să se antreneze pe <Ion Oblemenco>, noi nu. Oricum cei de la CS U joacă fără suporteri chiar şi fără să primească vreo sancţiune”a încheiat Adrian Mititelu la sport. ro.

ADVERTISEMENT