Life

Sanda Ladoși și soțul ei, momente grele înainte ca artista să rămână însărcinată: “Au stabilit că nu vom putea avea niciodată copii în mod natural”

Sanda Ladoși și soțul ei au trecut prin clipe grele înainte ca vedeta să rămână însărcinată. Medicii i-au spus artistei că nu poate avea copii pe cale naturală.
04.02.2023 | 09:50
Sanda Ladosi si sotul ei momente grele inainte ca artista sa ramana insarcinata Au stabilit ca nu vom putea avea niciodata copii in mod natural
Prin ce a trecut Sanda Ladoși înainte să devină mamă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Sanda Ladoși (53 de ani) a trecut prin clipe grele înainte de a deveni mamă. Artistei i-a fost foarte greu să aibă copii și a făcut numeroase tratamente, cu ani în urmă.

Sanda Ladoși și soțul ei, momente dificile înainte ca artista să rămână însărcinată. A urmai mai multe tratamente pentru a deveni mamă

Cântăreața și-a dorit foarte mult să devină mamă. Medicii au informat-o, în urma analizelor, că ea și soțul ei nu vor putea avea niciodată copii.

ADVERTISEMENT

Artista a făcut mai multe inseminări și două intervenții de fertilizare in vitro. Cu toate acestea, visul ei de a avea copii era aproape imposibil de realizat.

În cele din urmă, vedeta a aflat că avea endometrită cronică. Aceasta a tratat afecțiunea cu antibiotice, timp de zece zile, iar starea de sănătate i s-a îmbunătățit.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Sanda Ladoși a reușit să rămână însărcinată pe cale naturală. Ea și soțul ei, Bogdan Tache, au împreună doi copii sănătoși, Bogdan (15 ani) și Ioana (13 ani).

“Am făcut 5 inseminări și 2 intervenții de fertilizare in vitro. Pentru că echipa de medici care m-a pregătit pentru așa ceva, din analizele pe care mi le-au făcut mie și soțului, au stabilit că noi doi nu vom putea avea vreodată copii, în mod natural niciodată.

ADVERTISEMENT

Din ultimele cercetări științifice se pare că toată chestia asta cu sterilitatea e legată și de tipul de alimentație, și din vaccinări și de multe alte lucruri.

Endometrita se face din răceli foarte multe, netratate sau tratate prost. Mi s-a dat să fac acest test, este o biopsie de uter, în care s-a dovedit că am o endometrită cronică.

ADVERTISEMENT

Timp de 10 zile am tratat-o cu antibiotic și la o lună eram însărcinată natural.”, a declarat Sanda Ladoși pentru demamici.ro.

Sanda Ladoși a decis să-și retragă copiii de la școală

Sanda Ladoși se bucură de cei doi copii adolescenți și vrea să le ofere tot ce e mai bun. Cei doi sunt elevi la Școala Franceză, însă artista a decis ca aceștia să studieze de acasă, susținând că este mult mai avantajos.

Școala la care învață au un astfel de sistem, iar solista consideră că a luat o decizie bună.

“Copiii mei încă fac homeschooling și sunt prinsă cu ei, nu prea am timp liber.

Deocamdată homeschooling-ul nu este reglementat în România, deși nu cred că ar fi fost deloc rău să existe o școală acasă reglementată, ca acei copii care au fost vitregiți de situație să poată beneficia de cursivitate în educație.

Pentru mine a fost foarte simplu să-i transfer în homeschooling, pentru că la școala la care învață ei există un astfel de sistem internațional.

Funcționează foarte bine de ceva timp și din foarte multe puncte de vedere este avantajos.”, a explicat vedeta pentru click.ro.

ADVERTISEMENT