Life

Săndel Bălan și Andreea Antonescu, în plin scandal. Ce acuzații îi aduce tatăl Andreei Bălan

15.04.2021 | 10:56
Sandel Balan si Andreea Antonescu in plin scandal Ce acuzatii ii aduce tatal Andreei Balan
Săndel Bălan și Andreea Antonescu, în plin scandal. Ce acuzații îi aduce tatăl Andreei Bălan. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Săndel Bălan și Andreea Antonescu sunt din nou în scandal după ce tatăl Andreei Bălan a făcut acuzații dure la adresa celor două. Bărbatul a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre motivul pentru care s-a destrămat trupa Andre în urmă cu 20 de ani. 

Fostul impresar a ieșit la rampă după ce frumoasa blondină a povestit în podcast-ul lui Cătălin Măruță că a fugit de acasă la 18 ani pentru că propriul părinte i-a furat toți banii. Vedeta și-a pus într-o lumină proastă tatăl, însă a vorbit frumos despre buna sa prietenă.

ADVERTISEMENT

Se pare că aceste dezvăluiri nu i-au prins deloc bine lui Săndel Bălan care a venit imediat cu replica, precizând și care este motivul pentru care trupa fetelor a ținut numai 2 ani. Bărbatul a dat vina pe Andreea Antonescu pentru destrămarea Andre.

Andreea Antonescu, acuzată de destrămarea trupei Andre. Ce a putut să spună Săndel Bălan

Săndel Bălan nu înțelege de ce fiica sa s-a plâns în fața celebrului prezentator de propria familie, însă pe Andreea Antonescu a ridicat-o în slăvi și i-a creat o imagine frumoasă, fără să discute despre lucrurile pe care bruneta le-a făcut în trecut.

ADVERTISEMENT

„N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuă cu banii. Ea vorbește frumos de greșelile ei, dar nu și despre ale altora. A pierdut mulți bani și m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val doi ani, atât au mers în concerte, al treilea an s-a spart.

A colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca. Luau 1.000 de dolari, am socotit, și ăștia se împărțeau la doi. 100.000 de dolari am câștigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiți înapoi.

ADVERTISEMENT

Am cumpărat un apartament, două mașini, clipuri făcute, filmări, ăia au fost banii, am mers în concediu, deși ea a spus că n-a mers nicăieri. Nu înțeleg de ce și-a murdărit familia cu declarațiile ei.

N-a spus că Antoneasca s-a tăvălit cu Iustin din Mizil și de aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în Playboy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit, i-a făcut imagine frumoasă.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu m-am certat cu domnul Antonescu, nu m-a jignit, a fost un exemplu de corectitudine. A spus că noi le întărâtam pe ele, când ele se certau la toate evenimentele și Antoneasca o jignea că n-are voce și e dansatoare. De asta s-a rupt trupa”, a spus Săndel Bălan pentru click.ro.

Andreea Antonescu, replică acidă la adresa fostului impresar, Săndel Bălan

Replica Andreei Antonescu nu a întârziat să apară, preferând să fie discretă și să nu dea naștere unui potențial scandal, mai ales că a rămas în relații excelente cu Andreea Bălan. Fosta concurentă de la Survivor România susține că are respect pentru Săndel Bălan.

Totodată, bruneta a recunoscut că fără ajutorul tatălui prietenei sale nu ar fi ajuns atât de sus. Vedeta consideră că este o persoană asumată legat de greșelile din trecut.

„Partea cu relația pe care am avut-o mi-o asum. Dar domnu’ Dan, de ce m-ai convins să pozez în PlayBoy, ca să se destrame trupa? Acuma, fiecare are dreptul să facă ce vrea, eu sunt o persoană care și-a sumat ce a făcut și îmi asum în continuare.

Am făcut o grămadă de greșeli și am învățat din ele, poate că o să le mai fac. Nu o să stau să comentez punctele de vedere ale altei persoane.

Pe domnul Bălan îl respect strict pentru că e tatăl Andreei, pentru că, la un moment dat, și-a pus umărul în trupa Andre”, a declarat Andreea Antonescu în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT