Life

Sandip Brahamin, decizie radicală după finala Românii au talent 2023. Nimeni nu se aștepta: ”Simt că sunt ca fiul lor”

Sandip Brahamin a luat o decizie radicală după finala Românii au talent 2023. Ce vrea să facă acum indianul cu viața lui.
19.05.2023 | 07:48
Sandip Brahamin decizie radicala dupa finala Romanii au talent 2023 Nimeni nu se astepta Simt ca sunt ca fiul lor
Sandip Brahamin, decizie radicală după finala Românii au talent 2023
ADVERTISEMENT

Sandip Brahamin a luat o decizie radicală după finala Românii au talent 2023. Acesta a fost extrem de influențat de poporul nostru!

Sandip Brahamin, decizie radicală după finala Românii au talent 2023

Sandip Brahamin nu mai vrea să plece înapoi în India după experiența Românii au talent. Indianul a venit special din țara sa la noi pentru a-și demonstra talentul.

ADVERTISEMENT

Doar că și-a îndeplinit visul, iar acum vrea să rămână în România. Sandip Brahamin a reușit să câștige premiul de originalitate de la Românii au talent, în valoare de 10.000 de euro.

Dar nu banii au fost cei care l-au impresionat cu adevărat pe dansator, ci felul în care a fost primit de români. Acesta spune că nu se aștepta să fie așa iubit de români. Acesta chiar a mărturisit că simt că este fiul românilor.

ADVERTISEMENT

„Numai eu știu cât de mult am muncit pentru asta. Să fiu cel mai bun dansator din lume.

Nu m-am așteptat ca poporul român să mă iubească așa mult. Simt iubirea celor din România. Simt că sunt ca fiul lor”, a spus acesta după finală.

Sandip Brahamin se mută în România

Sandip Brahamin de la Românii au talent este fericit că oamenii se opresc pe stradă pentru a-l saluta și se simte ca o adevărată vedetă la noi în țară.

ADVERTISEMENT

Acesta declara în timpul finalei de la Românii au talent că vrea să le dea românilor înapoi toată iubirea pe care a simțit-o. Și decizia radicală pe care a luat-o este să fie dansator la noi în țară. Acesta vrea să își schimbe viața cu totul și să se mute aici!

„Mă opresc pe stradă, mă salută, mă felicită și fac poze cu mine. Am fost la gară să cumpăr câte ceva și oamenii mi-au zis: Bravo, Sandip. Simt că sunt faimos în România.

ADVERTISEMENT

În seara aceasta, voi dansa pentru oamenii din România, pentru a le da iubirea înapoi. Chiar simt că sunt român. După finală, vreau să fiu dansator în România, vreau să-mi schimb viața”, a declarat Sandip Brahamin.

ADVERTISEMENT