Fotbal intern

Săndoi l-a transferat pe fostul căpitan al lui FC U. “A semnat cu noi pe un an şi jumătate!”

Fostul căpitan al lui FC Universitatea Craiova, Mădălin Ciucă, 35 de ani, a refuzat o revenire la echipa pregătită de Nicolo Napoli şi a ales să semneze cu FC Argeş din Liga 2
19.01.2018 | 14:26
Sandoi la transferat pe fostul capitan al lui FC U A semnat cu noi pe un an si jumatate

Emil Săndoi şi-a început treaba la FC Argeş şi a demarat deja campania de achiziţii din această iarnă. FANATIK.RO a aflat că fostul fotbalist al Universităţii Craiova, actualmente antrenor principal la echipa din Trivale din Liga 2, a reuşit să îl transfere pe fostul căpitan al lui FC Universitatea Craiova, Mădălin Ciucă. Acesta rămăsese liber de contract după ce s-a despărţit de UTA Arad.

Dar Mădălin Ciucă a avut în această iarnă şi o ofertă de la Nicolo Napoli pentru a pune umărul la promovarea lui FC U Craiova 1948 în Liga 3. Însă fostul căpitan al lui FC Universitatea Craiova a transmis că nu poate să joace în Liga 4 deoarece încă mai poate să evolueze la un nivel mult mai ridicat. Contactat de către FANATIK.RO, Emil Săndoi a confirmat transferul lui Mădălin Ciucă la FC Argeş.

“E un jucător experimentat!”

Emil Săndoi este sigur că Mădălin Ciucă se va acomoda foarte repede la FC Argeş. “Mădălin Ciucă a semnat cu FC Argeş pentru o perioadă de un an şi jumătate. Eu sunt sigur că el se va integra foarte repede la noi deoarece este un jucător cu experienţă. Îl cunosc bine pe acest fotbalist şi am încredere în calităţile sale.

Mai suntem în discuţii şi cu alţi jucători, dar nu e bine să vorbim mai multe până nu suntem siguri că perfectăm aceste transferuri. Voi încerca să urc echipa cât mai sus în clasament, deoarece mi-am propus să ne clasăm cât mai în faţă. Acum suntem pe locul 7 în Liga 2, cu 34 de puncte, dar vom face tot posibilul să strângem cât mai multe puncte, a spus Emil Săndoi.