ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Săndoi, despre partida cu Steaua. “Este un meci cu o încărcătură foarte mare!”

Tehnicianul echipei CS U Craiova, Emil Săndoi a vorbit despre starea stadionului "Extensiv", despre care spune că nu avantajează echipa, dar că starea gazonului nu trebuie să fie o scuză, iar...
Autor: Iuliana Spirache | 26.02.2015 | 11:08
Săndoi, despre partida cu Steaua.

Tehnicianul echipei CS U Craiova, Emil Săndoi a vorbit despre starea stadionului “Extensiv”, despre care spune că nu avantajează echipa, dar că starea gazonului nu trebuie să fie o scuză, iar fotbal trebuie să se joace pe orice suprafaţă. Acesta a mai vorbit şi despre meciul pe care îl vor disputa cu Steaua şi este sigur că suporterii oltenilor ar umple stadionul dacă acela ar avea 40.000 de locuri. Totodată,  consideră meciul cu campioana ca fiind unul de o încărcătură foarte mare şi nu doreşte ca arbitrajul să fie contestat după partidă.

ADVERTISEMENT

…despre stadionul “Extensiv”: “Nu ne avantajează nici pe noi că o să jucăm pe “Extensiv”, dar asta nu înseamnă că nu o să putem juca fotbal. Nu am putut face mari lucrări la suprafaţa de joc, dar sînt convins că lucrurile se vor rezolva. Iarna este destul de dificil să protejezi gazonul, se lucrează foarte mult acolo, dar nu se joacă de foarte mult timp acolo şi este o diferenţă. Gazonul nu să afecteze jocul şi spectacolul de pe teren. Stadionul este neîncăpător, dacă avea o capacitate de 40.000 sau 45.000 de locuri, acesta era plin la meciul cu Steaua. Trebuie să facem nişte sacrificii dacă vrem să avem un stadion nou şi merită”, a spus Emil Săndoi pentru sport.ro.

…despre meciul cu Steaua: “Noi venim după o perioadă foarte bună, avem 12 etape în care nu am pierdut, avem 9 victorii şi 3 rezultate de egalitate. Venim după o victorie cu Târgu Jiu, a fost un meci cu o echipă foarte bună şi periculoasă. Eu îi dau dreptate lui Sorin Cârţu în legătură cu arbitrajul.  Vrem doar să evităm discuţiile în legătură cu arbitrajul după meciul cu Steaua. Este un meci cu o încărcătură mare şi pentru noi, dar şi pentru ei. Este un joc interesant care se va juca pe muchie de cuţit, ne dorim doar să evităm discuţiile. Nu putem să ne alegem arbitrii pentru acest joc, dar vrem linişte”, a adăugat tehnicianul pentru aceeaşi sursă.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!