Fost selecţioner al României, rămas fără bolid! Hoţii i-au furat-o din faţa hotelului! “Nu mi-au găsit-o nici pînă acum”

Fostul selecţioner al naţionalei Under 21 a României, Emil Sădoi, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că, la aproximativ o lună de zile de cînd i s-a furat maşina, în Grecia, poliţiştii eleni ...
24.08.2014 | 10:53
Fost selectioner al Romaniei ramas fara bolid Hotii iau furato din fata hotelului Nu miau gasito nici pina acum

Fostul selecţioner al naţionalei Under 21 a României, Emil Sădoi, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că, la aproximativ o lună de zile de cînd i s-a furat maşina, în Grecia, poliţiştii eleni  nu i-au mai dat nicio veste.

Emil Săndoi a avut pe data de 26 iulie una dintre cele mai proaste zile ale sale din ultimul timp. Aflat în vacanţă în Grecia, în localitatea  Lefkada, fostul selecţioner al naţionalei Under 21 s-a trezit fără maşină, marca BMW, după ce hoţii i-au furat-o din parcarea hotelului unde era cazat. Contactat telefonic de către FANATIK.RO, acesta ne-a declarat. “Uite că a trecut aproape o lună, iar poliţiştii din Grecia nu au mai dat nicio veste. Practic mi-am luat adio de la maşina mea, iar despre hoţii care mi-au furat maşina nu am primit informaţii. Bănuiesc că am fost urmărit, iar cei de acolo au avut pontul dat de cineva. Din păcate, nici cu firma de asigurare nu am putut să rezolv mare lucru, deoarece în maşină aveam şi o borsetă cu mai multe acte ale mele şi ale maşinii”, ne-a spus Sandoi.

“Cei de la hotel au confirmat la poliţie că am avut maşina în parcarea lor”

În final, Emil Săndoi a dezvăluit, că, la poliţie, angajaţii hotelului unde se afla cazat au confirmat că maşina era în parcarea lor. “După ce am făcut plîngere la poliţie cei de acolo au venit la hotelul unde am fost cazat şi au început să strîngă date despre maşina mea. Îmi era teamă că angajaţii hotelului nu vor recunoaşte că eu am avut maşina la ei în parcare, dar au confirmat că a fost acolo. Oricum, mai erau şi camerele video, dar degeaba acei oameni au confirmat dacă poliţiştii nu au fost în stare să de de vreo urmă”, a încheiat Sandoi.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: