Life

Sandra Izbașa are un nou iubit! Fosta gimnastă se iubește cu un actor cunoscut

06.09.2020 | 13:02
Sandra Izbasa are un nou iubit Fosta gimnasta se iubeste cu un actor cunoscut
ADVERTISEMENT

La cei 30 de ani ai săi, Sandra Izbașa are toate motivele să se considere o femeie fericită și împlinită: a cucerit de-a lungul carierei două medalii de aur (la Olimpiadele din 2008 și 2012), cinci titluri europene, precum și un argint mondial. Unde mai pui că îi merge de minune și pe plan sentimental.

Da, ați auzit bine. Fosta gimnastă trăiește o poveste de dragoste cu Răzvan Bănică, nimeni altul decât nepotul lui Ștefan Bănică Junior. Cum talentul din familie se moștenește, nu trebuie să ne mire că tânărul a simțit încă de la o vârstă fragedă că este făcut pentru actorie.

ADVERTISEMENT

Dincolo de cele 30 de spectacole jucate pe scena Teatrului Nottara din Capitală, cu siguranță vi-l amintiți din seriale TV precum „Îngerașii”, „State de România” sau „Iubire și Onoare”. Ambițios din fire, a reușit să-și construiască o carieră de succes fără ca unchiul să intervină în vreun fel.

Sandra Izbașa iubește din nou. S-a cuplat cu un actor cunoscut

Deși sunt de o vreme bună împreună, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au preferat să-și trăiască povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor. Misterul s-a risipit abia acum, când actorul a postat pe rețelele de socializare o fotografie care spune totul despre relația cu fosta gimnastă.

ADVERTISEMENT

Awwww, ești vagabooont”, a comentat blondina, în glumă, la vederea imaginii, făcând aluzie la replica „patentată” de Răzvan Fodor. Acesta obișnuia să o folosească în concursul Asia Express, pe care, de altfel, l-a și câștigat.

Răzvan Bănică are o relație specială cu Irina Rimes și Ana Baniciu

Dacă pentru iubitorii de teatru nu mai are nevoie de nicio prezentare, puțin știu că Răzvan Bănică cochetează uneori și cu lumea muzicii. Ba chiar are o relație specială cu două dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, Irina Rimes și Ana Baniciu, cu care lucrează de zor în „familia” Quantum Music.

ADVERTISEMENT

Irina și Ana sunt prietenele mele. Lucrăm împreună din punct de vedere muzical și facem o echipă foarte frumoasă în cadrul familiei Quantum Music”, a dezvăluit actorul într-un interviu acordat recent pentru bravonet.ro.

Cât despre planurile pentru următoarea jumătate de an, acestea sunt în desfășurare chiar dacă pandemia de coronavirus le pune probleme în continuare.

ADVERTISEMENT

Am două proiecte la care lucrez în acest moment. Unul este legat de un format de televiziune despre care nu îți pot da mai multe detalii în acest moment, celălalt se referă la muzică și îți pot spune, că din toamnă voi lansa primul meu EP, cu sprijinul Quantum Music, al cărui artist sunt.

Quantum e locul în care mă simt ca acasă, este o familie superbă care m-a primit cu brațele deschise și care îmi dă speranța, încrederea și energia necesare pentru a-mi duce proiectele muzicale la un nivel super profesionist”, a mai spus Răzvan Bănică.

ADVERTISEMENT
Tags: