Hotnews

Sandra Izbaşa din ce în ce mai PROVOCATOARE. Vezi cum a apărut la un eveniment monden

Dubla campioană olimpică, Sandra Izbaşa s-a retras din activitatea sportivă şi a început să iasă la evenimentele mondene. Luni seară, marea gimanastă a fost prezentă la deschiderea unui...
08.03.2016 | 13:46

Dubla campioană olimpică, Sandra Izbaşa s-a retras din activitatea sportivă şi a început să iasă la evenimentele mondene. Luni seară, marea gimanastă a fost prezentă la deschiderea unui restaurant, afişând o imagine cu care puţini sunt obişnuiţi.

Sandra Izbaşa a fost mereu o persoană discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, iar pe întreaga perioadă de activitate profesională, gimnasta s-a menajat şi a încercat să stea cât mai mult departe de bliţul aparatului de fotografiat. De când a terminat cu cantonamentele, Sandra a început să-şi reia viaţa sociabilă. Luni seara, tânăra a acceptat ivitaţia de a fi prezentă la evenimentul de inaugurare a unui restaurant cu specific asiatic. Izbaşa nu a renunţat la stilul vestimentar sport, mai exact nu a îmbrăcat o rochie lungă sau decoltată sau pantofi cu toc, ci a preferat o pereche scurtă de pantaloni, un tricou larg şi tenişi stil cizmă. Cu toate acestea, Sandra a primit doar laude şi a fost delung admirată.

sandra-izbasa-1-402x620

Este singură

După despărţirea de fiul antrenoarei Mariana Bitang, s-a zvonit că Sandra formează un cuplu cu coregraful Petrişor Ruge, cu care a participat la un concurs de dans. Deşi niciunul dintre ei nu a recunoscut relaţia, ba chiar au ambii au afirmat că se simt foarte bine unul cu celălalt şi colaborează foarte bine, în momentul de faţă Sandra nu este implicată în nicio relaţie.

Sursă: www.libertatea.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria HOTNEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri