Sporturi

Sandra Izbașa, debut pe micile ecrane în pelicula „Faci sau taci”. Colegă de platou cu Gică Craioveanu

27.02.2019 | 18:58
Sandra Izbașa va debuta pe micile ecrane cu pelicula „Faci sau taci” *foto: instagram

Fosta campioană olimpică Sandra Izbașa va debuta pe micile ecrane cu comedia românească „Faci sau taci”,  producție semnată de regizorul Iura Luncașu. Sandra nu este singurul mare sportiv român care va juca în peliculă. Alături de ea va putea urmărit și fostul international român, Gică Craioveanu. Cei doi au petrecut un timp grozav la filmări alături de alți actori români și sunt foarte încântați de experiența pe care au avut-o la studiori.

Sandra Izbașa, emoții după filmările peliculei „Faci sau Taci”

Sandra Izbașa a povestit cum au fost orele petrecute la filmări:  „Eu sunt Ema în film, Sandra în viața de zi cu zi. E primul meu lungmetraj și abia aștept să apară filmul. Pe 15 martie, vă aștept la cinema la « Faci sau taci». Regizorul Iura Luncașu s-a gândit la mine și a creat povestea în jurul personajului din viața mea de gimnastă, un fel de personaj războinic, care tot timpul găsește soluții și nu se gândește niciodată la eșec. Aveam zile cu 12-14 ore de filmare. Stăteam și peste cele 12 ore oficiale, dar nu simțeam. Nu mi-era teamă că nu pot să mă descurc sau că o să uit textul”, povestește fosta campioană olimpică, pentru gsp.ro.

„Este pentru prima dată când joc într-un film, aşa că am ales să privesc totul cu inima deschisă şi să fiu, în acelaşi timp, pregătită să fac faţă provocărilor, pentru că am ieşit puţin din zona mea de confort. Bineînţeles că am avut emoţii, însă tot de la colegii mei de platou am învăţat cum îmi pot învinge temerile şi să îmi joc rolul aşa cum trebuie”, a mai spus Sandra Izbașa.

Izbașa a fost colegă de platou cu Gică Craioveanu

Printre actorii filmului, pe lângă Sandra Izbașa, se mai numără și fostul international Gică Craioveanu: „După ce-am făcut o reclamă în Spania la mobilă de bucătărie și câteva clipuri pentru Digi în România, ideea filmului mi s-a părut foarte mișto. E primul meu film și toată lumea spune că a ieșit supertare! Am acceptat imediat rolul după ce-am vorbit cu Iura și mi-a zis despre ce e vorba. Au fost zile grele, dar atmosfera a fost senzațională, mai ales că am filmat cu idiotul ăla, diliul ăla de Augustin Viziru. Ăla e nebun mare de tot, prietenul meu! M-am simțit foarte bine, am râs de-am leșinat”, a spus fostul jucător al lui Villareal, pentru aceeași sursă.

Filmul „Faci sau taci” va avea premiera pe 15 martie și vorbește despre povestea unor funcționari română care primesc vizita unor oficiali din Spania și trebuie să pună la cale o misiune special. Pe lângă Izbașa și Craioveanu, din distribuția filmului „Faci sau taci” mai fac parte Augustin Viziru, Monica Bârlădeanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Horia Brenciu sau comediantul Micutzu.