Carousel hot news

Sandra Izbaşa s-a retras definitiv din activitate. “Nu pot să mai merg la Rio!”

Dacă marea campioană Cătălina Ponor are în continuare ca obiectiv participarea la o nouă olimpiadă, deşi are 28 de ani, în schimb Sandra Izbaşa a anunţat că nu va participa la...
04.02.2016 | 00:00
Sandra Izbaşa s-a retras definitiv din activitate.
ADVERTISEMENT

Dacă marea campioană Cătălina Ponor are în continuare ca obiectiv participarea la o nouă olimpiadă, deşi are 28 de ani, în schimb Sandra Izbaşa a anunţat că nu va participa la competiţia supremă din Brazilia care va avea loc în această vară.

Sportiva de 24 de ani de la CSA Steaua îşi reluase antrenamentele special pentru acest obiectiv, însă a renunţat pentru că nu a putut face codul de punctaj pentru 4 aparate.

ADVERTISEMENT

Am decis să mă opresc aici în drumul catre Rio. Antrenorii mi-au spus că e în regulă, au fost de acord cu decizia pe care am luat-o. Îmi pare rău că nu am putut să fac parte din echipă, dar în acelaşi timp le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut, care mi-au fost alături în toată perioada asta.

Dupa cum ştim, gimnastica se ghidează după un cod de punctaj, acest cod de punctaj în momentul de faţă pe mine nu mă avantajează atît de mult, ar fi trebuit să fac patru aparate ca să pot să intru în echipă. Nu am reuşit să fac acest lucru. Mă mulţumesc cu rezultatele pe care le-am avut în atîţia ani de gimnastică de înalta performanţă.

ADVERTISEMENT

În afara codului de punctaj nu există altceva care să mă facă să iau această decizie. Chiar nu, pentru că am cîntărit bine situaţia. Am cîntărit şansele. Am vrut să fac cît mai mult, dar nu s-a putut“, a spus Sandra Izbaşa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri