News

Sandra Izbaşa, terorizată de Mariana Bitang!

Multipla campioana la gimnastica, Sandra Izbasa se iubeste de cativa ani cu Andrei Bitang, fiul antrenoarei Mariana Bitang. Astfel, Sandra si Mariana au trecut de la relatia elev-profesor, la una...
20.10.2014 | 20:37
Sandra Izbasa terorizata de Mariana Bitang

Multipla campioana la gimnastica, Sandra Izbasa se iubeste de cativa ani cu Andrei Bitang, fiul antrenoarei Mariana Bitang. Astfel, Sandra si Mariana au trecut de la relatia elev-profesor, la una soacra-nora, cea din urma nefiind prea fericita.
1

Daca pe plan profesional Sandra Izbasa si Mariana Bitang au scris istorie, in ceea ce priveste relatia soacra-nora nu a fost una la fel de fructuoasa. Conform unor surse din preajma sportivei, se pare ca Mariana Bitang a fost una dintre acele soacre posesive, care a terorizat-o pe iubita fiului ei.

A determinat-o sa plece de acasa

Inca de la inceputul relatiei cu Andrei Bitang, gimnasta s-a mutat cu el, in casa mamei sale. Daca la inceput totul parea bine si frumos, treptat lucrurile s-au inrautatit. Nu intre Sandra si Andrei, ci mai degraba intre sportiva si antrenoarea ei. Obisnuita sa o controleze si sa o tina sub supraveghere, Bitang a continuat sa o faca si inafara orelor de antrenament. Se pare ca Izbasa nu avea voie sa treaca peste cuvantul Marianei si mai ales sa ii spuna acesteia unde se duce si mai ales ce face. Daca Andrei nu-i cerea niciun fel de socoteala, exista zvonuri cum ca mama lui o facea cat pentru doi. Acest lucru a determinat-o pe multipla campioana sa-si doreasca sa se mute in propria casa cat mai repede cu putinta.

2

Si-a facut casa

Dupa ce aproape doi ani a trait sub acelasi acoperit cu Mariana Bitang si Octavian Belu, Sandra a reusit sa-si termine propria casa. Lucru confirmat chiar si de soacra ei. Contactata telefonic, antrenoarea lotul national de gimnastica feminina a raspicat ca Sandra nu mai locuieste cu ea, fara insa sa dea prea multe detalii. “Sandra nu mai locuieste cu mine. Are casa ei”, a declarat Mariana Bitang.

sursa: cancan.ro