Nicio categorie

Sandra Izbaşa are iubit nou! E dansatorul unei vedete!

I-ai văzut împreună la o emisiune-concurs de dans, însă nu ştiai că între ei e ceva mai mult decît o relaţie profesională. Sandra Izbaşa, multiplă campioană olimpica la gimnastică şi...
21.01.2015 | 10:35
Sandra Izbaşa are iubit nou! E dansatorul unei vedete!

I-ai văzut împreună la o emisiune-concurs de dans, însă nu ştiai că între ei e ceva mai mult decît o relaţie profesională. Sandra Izbaşa, multiplă campioană olimpica la gimnastică şi partenerul ei de dans, Petrisor Ruge, formează, se pare, cel mai nou cuplu din showbiz.

Sandra Izbaşa s-a iubit, mai multi ani, cu fiul celebrei antrenoare de gimnastică Mariana Bitang, însă relaţia s-a incheiat în urmă cu ceva vreme. Fosta gimnastă a acceptat să participe la show-ul “Danseaza printre stele”, alături de Petrisor Ruge, dansatorul cu care Andreea Balan pleacă în concerte. Astfel, petrecînd mult timp împreună la repetiţii, cei doi s-au apropiat din ce in ce mai mult. Încă din timpul emisiunii s-au gasit unii să spună că cei doi sînt apropiaţi, însă nimeni nu a luat lucrurile in serios. Se pare, totusi, că cei doi formează un cuplu încă de anul trecut, însă refuză să se afişeze împreună, cel puţin momentan.

“Sandra şi Petrisor, dansatorul Andreei Bălan, sînt împreună de cîteva luni. Cred că din vară – toamnă. Se feresc, nu se afişează împreună pentru că Sandra consideră că încă nu e momentul. Ea crede că dacă va apărea alături de Petrişor nu va scrie doar presa din România, ci şi cea din străinătate. Se înţeleg bine, tatăl ei a fost de acord cu relaţia. Se întîlnesc însă nu în locuri foarte populate şi niciodată nu vin împreună. De Crăciun, amîndoi au fost la Viena. Au petrecut o vacanţă de vis. Petrişor a plecat cu Andreea Balan şi dansatoarele ei, că aveau un concert programat la Viena, iar Sandra a plecat singură. La hotel au stat cu toţii, şi în oraş la fel. Relaţia e serioasa, doar că ea nu e genul de fată care să vorbească despre viaţa privată sau să se afişeze la braţul unui bărbat dacă nu e sigură că merită. Cand s-au întors în Romania, toate au fost bune şi frumoase, însă în aeroport, în Bucureşti, s-au separat. Se purtau ca şi cum nici nu se ştiau. Despre relaţia lor stiu doar cîţiva oameni din showbiz”, ne-au dezvaluit surse din anturajul celor doi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri