Cele mai citite

Sandra Izbaşa se apucă de dans! Ce a făcut-o pe gimnastă să ia această decizie

Gimnasta Sandra Izbaşa, deţinătoare a peste 300 de medalii obţinute de-a lungul carierei sportive, dintre care patru olimpice, va participa la o nouă emisiune TV de divertisment la o cunoscută...
Autor: Mirela Apostol | 09.09.2014 | 11:56
Sandra Izbaşa se apucă de dans! Ce a făcut-o pe gimnastă să ia această decizie

Gimnasta Sandra Izbaşa, deţinătoare a peste 300 de medalii obţinute de-a lungul carierei sportive, dintre care patru olimpice, va participa la o nouă emisiune TV de divertisment la o cunoscută televiziune.

Sandra Izbaşa s-a arătat foarte încîntată de emisiunea la care va lua parte. “Acest proiect reprezintă o nouă etapă din viaţa mea şi e un nou început în lumea dansului. Îmi doresc să îl duc pînă la final cu brio, să îndeplinesc toate cerinţele, fiindcă aşa am fost învăţată de mică”, a declarat gimnasta.
Sandra a declarat că este atrasă de show-ul ales pentru că „este o competiţie diferită faţă de ceea ce făceam la Campionatele Europene, Mondiale şi la Jocurile Olimpice”. Ea s-a arătat nerăbdătoare să îşi exprime dragostea pentru dans şi muzică. “Solul rămîne aparatul meu de suflet şi rezultatele mele vorbesc de la sine. Doresc să retrăiesc bucuria muzicii şi a dansului, pe care le îndrăgesc atît de mult şi care au fost puse întotdeauna în valoare în exerciţiile de la sol”, a spus campioana olimpică.

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!