Life
notix pixel id

Sandra Stoicescu are doar cuvinte de laudă pentru fiica sa: ”Sara ne învață zilnic cum să o protejăm”

Sandra Stoiescu este tare mândră de fiica sa și a lui Sergiu Constantinescu, bărbatul cu care este căsătorită de 9 ani. Vedeta de la Antena 1 se simte binecuvântată pentru Sara.
19.01.2022 | 19:24
Sandra Stoicescu are doar cuvinte de lauda pentru fiica sa Sara ne invata zilnic cum sa o protejam
Sandra Stoicescu, mândră de fiica sa. Ce a reușit să facă Sara la aproape 3 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare are doar cuvinte de laudă pentru unicul său copil, în vârstă de 2 ani și 5 luni. Micuța Sara este un exemplu pentru mulți copii de vârsta sa.

Inteligentă și cu o fire dornică să învețe mereu ceva nou, fiica Sandrei Stoicescu le dă lecții părinților săi în fiecare zi, așa cum s-a întâmplat recent când a învățat să skieze.

ADVERTISEMENT

Îndrumată de tatăl său, care este instructor pentru acest sport de iarnă, Sara a făcut primii pași pe zăpadă. A schiat pentru prima oară, fiind cea mai mică de pe pârtie.

Sandra Stoicescu, mândră de fiica sa. Ce a reușit să facă Sara la aproape 3 ani

Fiica Sandrei Stoicescu a reușit o performanță uriașă pentru un copil de nici 3 ani, totul fiind realizat sub atenta îndrumare a figurii paterne, în timp ce mama a privit de pe margine.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, Sara se califică la titul de cea mai mică skioare, lucru remarcat de vedeta de la Antena 1, care este recunoscătoare pentru fiecare clipă petrecută alături de ea.

„În fiecare zi a vieții noastre facem depozite în băncile de memorie ale copiilor noștri” – Charles R. Swindoll. Iar o vacanță de familie e chiar un depozit serios.

ADVERTISEMENT

Mai ales pentru că pot să stau cu Sara aproape în fiecare minut și să fiu acolo oricând strigă »maaaaamaaaa».

Independentă și totuși dependentă de a ne simți mereu la doi pași distanță, Sara ne învață ea zilnic cum să o protejăm și să o facem fericită.

ADVERTISEMENT

Nici o carte nu îți dă secretul, el e în a asculta inima copilului tău”, a scris prezentatoarea pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta adoră să colecteze momente și amintiri frumoase alături de cei dragi, în special împreună cu Sara, care este un copil sclipitor. Micuța știe deja să citească la televizor.

Munca în echipă, respectul și admirația, precum și iubirea profundă sunt ingredientele care stau la baza căsniciei dintre Sandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE