Life

Sandra Stoicescu, primele declarații publice după ce a înlocuit-o pe Berecleanu la Antena 1: ” Sunt bine chiar și pe plan psihic”

19.06.2020 | 09:47
Sandra Stoicescu primele declaratii publice dupa ce a inlocuito pe Berecleanu la Antena 1  Sunt bine chiar si pe plan psihic
Sandra Stoicescu, alături de soțul ei, Sergiu Constantinescu foto:viva.ro
ADVERTISEMENT

Sandra Stoicescu este cea care a înlocuit-o pe Andreea Berecleanu la Antena 1. Deși la început a fost un comunicat transmis din partea grupului Intact, ex prezentatoarea Antena 3 s-a arătat destul de rezervată pe subiect.

Din februarie, Sandra Stoicescu prezintă știrile zilei, iar viața ei pare o idee mai liniștită, cel puțin pe plan personal.

ADVERTISEMENT

Ea a făcut primele declarații despre activitatea ei din ultima perioadă.

Sandra Stoicescu, despre viața de mămică și acțiunile caritabile

Prezentatoarea Antena 1 a vorbit deschis despre relația perfectă pe care o are cu fiica ei. Ea se declară fericită pentru faptul că micuța este foarte cuminte și îi dă răgaz să se ocupe și de alte lucruri, în special de munca sa.

” Sunt bine din toate punctele de vedere, chiar și pe plan psihic. Mă supăr uneori că ziua are doar 24 de ore. Sara doarme noaptea, asta e foarte bine.

ADVERTISEMENT

Adică se culcă undeva la ora 23 și a doua zi dimineața, la 6, dă prima strigare, după care se culcă din nou încă vreo două ore, ceea ce e mai mult decât elegant.

Totuși, mi-ar mai trebui niște ore, pentru că sunt o seamă de schimbări care se produc. Se spune că și piloții de Formula 1 pierd câte o secundă la viteză pe măsură ce au copii și atunci și eu am o senzație că trebuie să protejez totul și, în primul rând, pe Sara.”, a declarat Sandra Stoicescu, pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT
Sandra Stoicescu, alături de Sara, fiica ei, și soț
Sandra Stoicescu, alături de Sara, fiica ei, și soț

Vedeta Antena 1 a mărturisit că este implicată și în câteva proiecte de ordin caritabil, pe care le-a condus în direcția în care dorea să ajungă. Sandra Stoicescu a coordonat teledomul de la Antena 1.

” Noi avem două dintre cele patru unități mobile. Acestea au fost achiziționate în urma teledonului „Români împreună” și au costat undeva la 800 de mii de euro, cu tot cu consolele de injectomate și monitoarele de funcții vitale. Aceste unități, ca și investiție, înseamnă că românii or să aibă acces la așa ceva.

ADVERTISEMENT

Dacă se întâmplă o nenorocire și nu suntem feriți, în orice colț din țară pot merge aceste unități mobile. Pentru mine este împlinirea că ai putut să unești oamenii să ajute la achiziționarea unor astfel de unități sanitare, care sunt atât de necesare pentru noi.

Aceste terapii intensive mobile nu sunt doar pentru COVID-19. Ele pot fi folosite acum, dar vor fi folosite în cazul unor nenorociri.”, a mai spsu Sandra Stoicescu, în timp ce se afla la standurile din Romexpo.

Sandra Stoicescu, unul de oamenii de bază ai lui Dan Voiculescu

Vedeta Antena 1 a fost și prezentatoare Antena 3, asta însă până în februarie, când a înlocuit-o pe Andreea Berecleanu de la pupitrul știrilor. De-a lungul carierei sale, Sandra Stoicescu a dezbătut, în mare parte, chestiuni politicce, ținta supremă fiind Traian Băsescu, după politica postului Antena 3, dar, probabil, și cerințele lui Dan Voiculescu, care a fost într-un război continuu cu fostul șef de stat.

Alessandra Stoicescu a devenit mamă pentru prima dată la 43 de ani, în iulie 2019. Ea a născut o fetiță pe nume Sara.

După ce a înlocuit-o pe Andreea Berecleanu de la știri, Antena 1 a dat un comunicat.

Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00, unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiențe din cariera mea de jurnalist.

Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul. Și nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de știri al Antenei 1, ci de uriașa muncă de echipă din spate, unde abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului.

Un proiect în care, fără să uite o secundă de cei 26 de ani de când este pe piață, de tradiția pe care o are în spate, Observatorul face un salt imens spre viitor”, menționa Sandra Stoicescu, prin intermediul Intact, la o zi după ce Berecleanu nu a mai fost pe post.

De atunci, Sandra Stoicescu s-a arătat indisponibilă pe orice temă, mai ales pentru că oamenii erau curioși despre cum este viața ei în acest moment, după noua schimbare.

ADVERTISEMENT