Război TOTAL! Iorgulescu l-a făcut praf pe Burleanu!

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
30/06/2014, 11:16
Război TOTAL! Iorgulescu l-a făcut praf pe Burleanu!

Gino Iorgulescu şi Răzvan Burleanu au avut un schimb dur de replici pe parcursul şedinţei Comitetului Executiv ce a avut loc la finalul săptămînii trecute. Şeful LPF s-a arătat deranjat de faptul că preşedintele Federaţiei a susţinut în faţa membrilor afiliaţi că nu cunoştea detaliile contractului dintre FRF şi Mircea Sandu în privinţa rentei viagere de 5.000 de euro lunar. “Măi, mincinosule, cum poţi să spui aşa ceva? De ce minţi în halul ăsta? De ce? Eu, tu şi Mircea Sandu eram de faţă cînd ne-am uitat pe respectivul contract şi l-am citit cap-coadă”, i-a strigat Iorgulescu în faţa tuturor celor care au fost sîmbătă în Comitetul Executiv.

Conform gsp.ro, Burleanu nu i-a replicat lui Iorgulescu, însă apropiaţii şi cei care îl susţin pe actualul şef al FRF l-au acuzat şi ei pe Gino de faptul că ar fi falsificat procesul verbal al şedinţei Comitetului Executiv în care s-a decis acordarea statutului de preşedinte de onoare şi a unei sume lunare către Mircea Sandu. A fost nevoie de intervenţia celor prezenţi în sală pentru ca spiritele să nu degenereze şi să nu se ajungă la un conflict fizic, nu doar verbal.

Sandu dă în judecată FRF

Imediat după şedinţă, Mircea Sandu a anunţat că va da în judecată Federaţia pentru nerespectarea contractului care prevede renta viageră. Din cîte se pare, avocaţii contactaţi de Burleanu ar fi acceptat să preia cazul, însă au solicitat un onorariu ferm încă de la început, nu, aşa cum se procedează de regulă, un procent de succes dacă se va cîştiga, tocmai pentru că ar fi studiat dosarul şi ar fi transmis celor de la Casa Fotbalului că şansele de cîştig sînt mici.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×