Sandu ATACĂ: “Burleanu a fost păcălit de Piţurcă! Ori plăteşte un milion, ori îşi dă demisia!”

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
17/10/2014, 23:50
Sandu ATACĂ: “Burleanu a fost păcălit de Piţurcă! Ori plăteşte un milion, ori îşi dă demisia!”

UPDATE 23:30 / Mircea Sandu a continuat atacurile la adresa lui Răzvan Burleanu şi la Look TV, lansînd ameninţări dure la adresa preşedintelui FRF: “El a făcut ceva foarte grav, că a renunţat la clauza de un milion. Piţurcă nu renunţa niciodată dacă era dat afară. Nu cred că îi va fi validată decizia de Comitetul Executiv. Băieţaşul ăsta ori va plăti banii, ori îşi dă demisia. Piţurcă i-a oferit ce merită la conferinţa de presă. A avut o reacţie de genul: <> Bravo lui! Consider că cel mai bun selecţioner ar fi Mircea Lucescu!”, a declarat Mircea Sandu la Look TV.

––––––––––––––––––––––––––––––––––

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, l-a distrus pe Răzvan Burleanu, numindu-l bolnav şi bolşevic.

“Acest impostor nu realizează că eu am fost la DNA în cazul Craiova şi în cazul cu Marian Iancu. Impostorul ăsta va ajunge la DNA pentru felul în care a reziliat contractul lui Piţurcă. Pentru abuz în serviciu, va mai avea plîngeri la DNA. Acest impostor şi bolşevic ar trebui să-şi depună demisia. Piţurcă a rîs de el şi a plecat. Parca erau banii lui mă-sa şi tac-su. Acolo erau clauze clare. Du-te, băi, la Ştefan Gheorghiu. Nu ştie nimic omul ăsta. E bolnav! A prejudiciat Federaţia cu 1.1 milioane de euro. Vă asigur că Piţurcă nu ar fi renunţat la nici un leu dacă ar fi fost dat afară. Trebuia să plătească! Nu este în stare să pună un selecţioner acest impostor. Păi cum poţi să spui că vei numi pe cineva abia la finalul săptămînii viitoare? Păi cine face convocările? Burleanu?”, a spus Sandu la Dolcesport.

“Este un moment important pentru fotbalul românesc pe care am văzut că oameni precum Mircea Sandu îl tratează cu discordie. Îl sfătuiesc pe Mircea Sandu să-şi vadă de drumurile lui la DNA şi cînd dă cu subsemnatul la procurori. Nu vrem să-i luăm în seamă lăturile pe care el le aruncă”, a fost reacţia care a stîrnit mînia “Naşului”.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Închide ×