Fotbal intern

SCANDAL LA LPF: “Venea la birou să bea cafea!” / “Gino să spună sincer ce bea el acolo!”

Gino Iorgulescu a anunţat schimbări importante în structura Ligii. Preşedintele l-a adus la LPF pe Robert Pongratz, un colaborator UEFA, care va ocupa funcţia de vicepreşedinte executiv ....
20.01.2014 | 14:54
SCANDAL LA LPF Venea la birou sa bea cafea  Gino sa spuna sincer ce bea el acolo
ADVERTISEMENT

Gino Iorgulescu a anunţat schimbări importante în structura Ligii. Preşedintele l-a adus la LPF pe Robert Pongratz, un colaborator UEFA, care va ocupa funcţia de vicepreşedinte executiv . Iorgulescu a măturat pe jos cu foştii colaboratori din mandatul lui Mitică Dragomir. “Sandu Boc mi-a spus că venea la birou ca să bea cafele şi să citească presa, iar apoi pleca acasă”. Sandu Boc a luat foc şi a făcut aluzie la prietenia lui Gino cu Bachus.

“Robert Pongratz este un colaborator important UEFA. Am prezentat auditul făcut la Ligă. Au fost informaţi toţii membrii LPF despre acest audit. Nu pot să spun că sînt nereguli majore, dar sînt nereguli. Dacă sînt solicitate de un organ competent le vom pune la dispoziţie. S-a făcut inventarierea clădirii şi a bunurilor din LPF, pentru că nu exista aşa ceva aici . Vreau să fac o testare la nivelul observatorilor, ca să ştim pe ce contăm. Vor fi 27 de observatori, care vor avea de trecut un examen. Erau doi vicepreşedinţi care luau un salariu şi nu făceau nimic. Am vorbit cu Sandu Boc şi l-am întrebat ce făcea. Mi-a zis că venea la birou ca să bea cafeaua, să citească presa, iar apoi pleacă acasă”, a spus Iorgulescu într-o conferinţă de presă.

ADVERTISEMENT

“Gino e un om fără caracter”

Sandu Boc a replicat acid vizavi de spusele preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu. “Cu această declaraţie, Gino mi-a demonstrat că este un om fără caracter. Dacă el a zis că eu beau cafea la muncă, atunci el ce bea? Să vă spună el, dacă e sincer. Iar cu presa să mă lase, era normal să citesc presa, deoarece trebuia să mă documentez şi eu ce informaţii apar. Nici nu am auzit de acest Pongratz, foarte bine că a venit la LPF, însă consider că erau 100 de vicepreşedinţi în România mai buni ca omul acesta. Haideţi să-l lăsăm pe marele Gino, să vedem cîţi bani este în stare să aducă din drepturile TV, faţă de Mitică Dragomir. Însă vă spun eu de ce e supărat Gino, pentru că el mi-a propus mandatul pînă la sfîrşitul anului, iar eu i-am spus că mai pot sta în teren 3-4 minute, nu am vrut să-l las şi să plec din minutul 1, cum ar fi trebuit să fac. Să nu uite că am mai stat acolo cîteva zile pentru că ne-a rugat Dumitru Dragomir să-l ajutăm”, a spus supărat fostul vicepreşedinte pentru FANATIK.