Fotbal intern

Sandu, dezlănţuit: “Burleanu ia comisioane mai mari decât luam eu!”

Mircea Sandu, atac vehement la adresa lui Răzvan Burleanu. Printre acuze de comisioane grase, spune că şi contractul cu Christoph Daum a fost ilegal!
06.03.2018 | 14:35
Sandu dezlantuit Burleanu ia comisioane mai mari decat luam eu
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu l-a acuzat pe Mircea Sandu că lua comisioane mari pe vremea când era preşedintele FRF, prin faptul că era acţionar la anumite firme care primeau contracte cu Federaţia. Sandu n-a stat mult pe gânduri şi i-a dat replica acestuia. 

“De-a lungul vremii s-a scris că eram acţionar la Visit, la Carpatin. Era dreptul meu constituţional şi de cetăţean să fiu acţionar la câte societăţi voiam. Federaţia nu e societate de stat, nu lucrează cu bani publici, putea să facă contracte cu oricine. Nu am încălcat nicio lege! Dacă cineva poate să demonstreze contrariu, eu voi răspunde în faţa legii. Da, mulţi bani am câştigat de la FRF prin Visit sau prin Carpatin. La Carpatin, dacă mă gândesc la dividente, cred că am adus bani de acasă. Iar de dincolo, de la Visit, cred că am câştigat bani de câteva seminţe! Lupescu nu ştia la ce firme sunt eu acţionar. Ce, se ducea la Registrul Comerţului să mă verifice el pe mine? Burleanu şi ai lui s-au speriat, au intrat în panică şi aruncă cu vrăjeli d-astea, ca să dea în Lupescu”, a spus Sandu pentru Gsp.ro. 

ADVERTISEMENT

“Cum e cu contractul lui Daum?”

Sandu a continuat, acuzând actuala conducere a FRF de combinaţii şi diverse ilegalităţi, printre ele enumerând şi contractul încheiat de respectivul for cu fostul selecţioner, Christoph Daum. 

“Întrebaţi-i pe ei, pe cei de acum, cu ce agenţie de turism lucrează, cum e cu firma aia din Cluj, Cristialin, prin care fac toate combinaţiile. Să va arate si ei licitaţiile! Nu sunt obligaţi să facă licitaţii, cum nici eu nu eram, dar ei se bat cu pumnul în piept că le fac. Cum de Bogdan Popescu, de la marketing, ia comisioane de 15 la sută pentru toate contractele care se fac la Federaţie? Şi eu dădeam comision angajaţilor care aduceau contracte, dar numai 3 la sută. Şi, oricum, au fost foarte puţine. Dar la ei, cum e cu contractul cu IRES, de 250.000 de euro, pe care nimeni nu l-a văzut? Cum e cu contractul cu Daum, care a fost aprobat prin votul lui Braşoveanu, deşi avea o condamnare şi nu mai putea face parte din Comitetul executiv şi deci nu mai putea vota? Cum e cu ticketingul? Cum e cu fundaţiile de la Mogoşoaia şi de la Buftea?”, a încheiat Sandu. 

ADVERTISEMENT