Sport

Sandu Lungu, mesaj de pe patul de spital! ”Orice lucru frumos trebuie plătit în viață”

08.01.2019 | 20:06
Sandu Lungu mesaj de pe patul de spital Orice lucru frumos trebuie platit in viata

Luptătorul Sandu Lungu le-a transmis un mesaj fanilor de pe patul de spital, cu doar câteva momente înainte de a intra în operația de hernie. Supranumit ”Muntele Bihorului”, sportivul a decis să ia o pauză competițională și să-și rezolve problemele medicale cu o intervenție chirurgicală.

”În câteva ore intrăm la reparații. Orice lucru frumos trebuie plătit în viață, iar eu așa plătesc. Dacă ar trebui să o iau de la capăt la fel aș face, nu îmi pare rău de nimic. Din contră, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru viața frumoasă de sportiv care mi-a dăruit-o”, a postat luptătorul pe contul de Facebook.

Mesajul lui Sandu Lungu înainte de operația de hernie
Mesajul lui Sandu Lungu înainte de operația de hernie

Sandu Lungu, mesaj de pe patul de spital: ”În sport am trăit bucurii și supărări”

”4 operații la picioare, una la nas, bicepșii rupți, operații la ochi și operație de hernie ombilicară sunt un preț mic pentru viața frumoasă pe care o am și am avut-o. În sport am trăit bucurii și supărări. Tot ce trebuie să trăiești. Nu mă plâng, din contră sunt fericit că fac acel lucru de care majoritatea oamenilor spun, pfu e prea greu nu merită sacrificiul. Ba da, merită din plin”, este mesajul lui Sandu Lungu de pe patul de spital.

În încheiere, sportivul le-a mulțumit celor care îl susțin în momentele grele: ”Vă mulțumesc pentru tot sprijinul, mesajele pozitive care mi le transmite-ți. Dacă e să îmi pară rău de ceva, este că nu am ridicat mai multe și mai mari greutăți în sală sau că nu am făcut dublu sau triplu repetări și reprize la mănuși”.

Fostul campion mondial de judo a anunțat la începutul acestui an că urmează să se opereze de hernie. În viitor, Sandu Lungu ar putea ajunge actor, după ce promoterul Eduard  Irimia a lansat un proiect numit Superkombat Film care va lucra cu regizori de la Holywood.