Fanatik Show

VIDEO / “S-au dat bani la negru pe Curelea şi Ferfelea!”

Adrian Mititelu spune că Universitatea a luat calea Severinului din cauza lui Mircea Sandu. După ce a investit cîteva milioane de euro în arena Ion Oblemeco, acum, pe acesl stadion joacă rivala...
30.09.2013 | 21:32
VIDEO  Sau dat bani la negru pe Curelea si Ferfelea
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu spune că Universitatea a luat calea Severinului din cauza lui Mircea Sandu. După ce a investit cîteva milioane de euro în arena Ion Oblemeco, acum, pe acesl stadion joacă rivala Universităţii, CS U. Mititelu mai face şi un anunţ bombă: Ferfelea şi Curelea au fost transferaţi de CS U cu bani la negru!

Sînt convins că s-a dat bani la negru pe Curelea şi Ferfelea. Dacă plăteşti bani la negru eu ştiu că eşti exclus din fotbal. Să nu-mi spuneţi mie că ei au venit la Craiova numai pentru un contract de joc şi pe gratis de la Sportul ?! Varga vede toată lumea ce plăteşte cu Şiman.Curelea şi Ferfelea sînt jucători doriţi de toate echipele din Liga 1, clar au fost luaţi pe bani la negru”, a dezvăluit Adrian Mititelu la FANATIK SHOW, de la ETNO TV.

ADVERTISEMENT

Mititelu a lansat apoi un alt atac la adresa lui Mircea Sandu. 

Cel mai mult mă doare că m-au dat afară de pe stadion ca pe un cîine. Era mocirlă stadionul, şi am investit milioane. Acum cine joacă acolo ? Sandu Mircea şi cu oamenii lui, iar noi ne antrenărm pe unde putem. La Severin mi s-a întins o mînă bună. Mircea Sandu vrea să ne omoare pe noi ca să apară această echipă CS Universitatea”, a declarat Adrian Mititelu, la FANATIK SHOW, de la ETNO TV.

Mititelu a mai anunţat la ETNO TV că nu are de gînd să cedeze echipa decît suporterilor. “Acum sînt în insolvenţă, nu am ce să cedez. Peste şapte sau opt luni o să cedez pachetul majoritar de acţiuni suporterilor”, a încheiat Mititelu la FANATIK SHOW.

ADVERTISEMENT

 VEZI VIDEO: