News

Acuze DURE la şefii FRF: “Sandu şi Kassai formează un cuplu. Nu ştiu care e SOŢIA”

Marian Iancu, fostul patron al defunctei Poli Timişoara, a lansat un nou atac virulent la adresa lui Mircea Sandu şi la Adalbert Kassai. "Titlul nu-l iei cu arbitrii, ci cu Mircea Sandu. Steaua este...
09.12.2013 | 15:30
Acuze DURE la sefii FRF Sandu si Kassai formeaza un cuplu Nu stiu care e SOTIA

Marian Iancu, fostul patron al defunctei Poli Timişoara, a lansat un nou atac virulent la adresa lui Mircea Sandu şi la Adalbert Kassai. “Titlul nu-l iei cu arbitrii, ci cu Mircea Sandu. Steaua este principalul vector de imagine pentru fotbalul românesc şi ei trebuie să cîştige. Gîndiţi-vă ce ar însemna Naţional Arena fără ei. Naţionala e abandonată, Sandu l-a trădat pe Piţurcă. Cred că Popescu se poate descurca singur, trebuie să vină în faţa noastră şi să spună că tot ce a fost în spate trebuie să dispară. Mircea Sandu şi Kassai formează un cuplu, dar nu ştiu care e soţul şi care e soţia. Sînt nişte escroci patentaţi”, a declarat Marian Iancu la sport.ro.

“La un 0-0 cu Steaua, la Timişoara, în minutul 89 un fundaş de-al lor la cosit pe Zicu în careu, iar Balaj era la cinci metri. La final a zis că n-a vrut. Toţi patronii se satură şi vor pleca. Actuala echipă a Timişoarei a fost furată în nouă meciuri din zece în acest tur. Păi dacă li s-a întîmplat asta în prima parte a campionatului, vă daţi seama ce va fi în retur? Timişoara era o echipă care putea bate pe oricine. Puteam bate pe oricine tur-retur. Dinamo, Steaua, am scos şi Şahtiorul”, a completat omul de afaceri.

“Cînd Sabău l-a adus pe Sepsi am devenit îngrijorat pentru că Latovlevici devenise rezervă. Eu m-am dus să îl dau la Steaua, pentru că mi-am dat seama ce fotbalist bun este. M-a surprins că Iacov nu e inculpat, deşi cu el am făcut afacerea, ci doar Iorgulescu. Bine, eu dacă puteam vota îl votam pe Dragomir la LPF pentru că el este echilibrul de acolo”, a mai adăugat fostul patron al Timişoarei.