Sport

George Țucudean, o nouă contribuție consistentă în programul DDB: “Sângele apă nu se face”

George Țucudean s-a retras oficial în urmă cu un an, dar nu rămâne insensibil la problemele cu care se confruntă echipa lui de suflet Dinamo.
10.10.2021 | 12:38
George Tucudean o noua contributie consistenta in programul DDB Sangele apa nu se face
ADVERTISEMENT

Fostul golgheter al Ligii 1, George Țucudean, este dinamovist declarat și membru Elite al Programului DDB, asociația suporterilor-acționari a trupei din Ștefan cel Mare.

Pe lângă cotizația anuală, în valoare de 1948 de euro, Țucudean nu ezită să suplimenteze contribuția financiară ori de câte ori are ocazia.

ADVERTISEMENT

DDB, mesaj de mulțumire pentru George Țucudean

Dinamo traversează cea mai acută criză financiară din istorie, iar suporterii-acționari fac eforturi uriașe pentru a susține echipa în viață.

Între aceștia și George Țucudean. Fostul atacant al lui Dinamo și al echipei naționale a cumpărat mai multe tricouri, fiecare în valoare de 490 de lei, pentru a face o nouă infuzie de capital în contul ”câinilor”. Asociația DDB a ținut să-i mulțumească fostului fotbalist pentru gestul lui.

ADVERTISEMENT

”Sângele apă nu se face

George Țucudean este unul dintre foștii jucători ai lui Dinamo care nu au liniște până când problemele clubului nu vor fi rezolvate. Ne-a căutat zilele acestea și ne-a cerut link-ul cu tricoul inscripționat DDB. Apoi a făcut comanda. La fel ca Ionuț Lupescu, George n-a luat un singur tricou. Poate că exemplul lor va fi urmat și de alți foști jucători al lui Dinamo. 

Gestul lui este unul simplu, dar înseamnă foarte mult pentru noi, mai ales că a fost făcut într-un moment greu, când mulți dintre noi sunt deznădăjduiți. George este membru de elită în DDB. A jucat 94 de meciuri în tricoul lui Dinamo, a înscris 24 de goluri și a câștigat două trofee, Cupa României și Supercupa, în 2012. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne facem toți partea, prin astfel de gesturi. Într-o zi, Dinamo va câștiga din nou trofee și va avea meciuri amicale ca pe vremuri, cu Barcelona sau cu alte echipe mari ale Europei. Pe a doua serie de tricouri va fi și numele lui George Țucudean, alături de numele celor care nu pot trăi fără Dinamo. Dacă nu ți-ai comandat încă tricoul, o poți face aici: https://shop.programddb.ro/produs/tricou-oficial-suporteri/

Costă 490 de lei. Reprezintă o modalitate prin care poți ajuta clubul și în același timp să investești într-un tricou de colecție, pe care numele tău să apară alături de marile legende ale clubului. Poți ajuta Dinamo și cu o sumă mai mică, cumpărând bilete virtuale pentru meciul de vineri, din deplasare, cu Gaz Metan Mediaș. 

ADVERTISEMENT

Avem un antrenor nou și o echipă care s-a întărit. Venim după o pauză în care nu am mai cumpărat bilete, dar acum este momentul s-o facem! Într-o zi, Dinamo va câștiga!”, transmit membrii Asociației DDB.

George Țucudean, dinamovist convins, campion cu trei rivale ale ”câinilor”

Fostul atacant s-a retras din fotbal din cauza unor probleme cardiace. Lansat de UTA, George Țucudean s-a declarat ”câine până la moarte”, deși în CV-ul său a cucerit cele mai importante trofee cu trei dintre rivalele roș-albilor.

Cinci titluri de campion al României are Țucudean în palmares: câte unul cu Steaua și Viitorul Constanța și 3 cu CFR Cluj.

În cei 11 de carieră, Țucudean a jucat 317 meciuri și a marcat 101 goluri în toate competițiile, pentru UTA, Dinamo, Standard Liege, Charlton Athletic, Steaua, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanța și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT