Zi DECISIVĂ pentru Sănmărtean! ”Nu vrea să se lase de fotbal!”

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
13/08/2016, 16:55
Zi DECISIVĂ pentru Sănmărtean! ”Nu vrea să se lase de fotbal!”

Lucian Sănmărtean este aproape de a debuta pentru noua lui echipă! Petre Grigoraş, antrenorul formaţiei Pandurii, spune că fostul fotbalist al Stelei şi apoi al lui Al Ittihad are şanse foarte mari să joace împotriva CFR-ului.

Mai mult, Grig anunţă că mijlocaşul va fi titular, dacă va decide să-l folosească.

Lucian Sănmărtean a semnat, surprinzător, cu Pandurii Târgu Jiu, în urmă cu două săptămîni. A fost, de altfel, perioada în care jucătorul a început pregătirile, după ce mai bine de o lună a pierdut-o căutîndu-şi echipă.

Joacă din primul minut!

Nu este pregătit sută la sută, dar măcar are dreptul de joc, după ce în urmă cu doar cîteva zile i-a sosit cartea verde de la clubul arab.

”Cred că îl bag! Din primul minut, dacă e să fie. Mai am timp să mă gîndesc la asta o zi. El se pregăteşte exemplar de cînd a venit, plus că e un jucător care nu ia în greutate, dacă are o perioadă de pauză”, a declarat Petre Grigoraş, pentru FANATIK.RO.

”Nu vrea să se lase de fotbal!”

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu a dezvăluit şi motivul pentru care Sănmărtean a semnat cu gorjenii. ”El nu vrea să se lase de fotbal. A cîştigat el destui bani, de asta a venit la noi, care avem nişte probleme financiare, e cunoscut aspectul ăsta. Dar a vrut să vină la o echipă care are ceva de spus în Liga 1”, a mai spus Grigoraş.

Am venit cu inima deschisă aici şi sper să fac o treabă bună. A existat interes şi din partea altor grupări din Liga 1. Argumentele au fost destul de simple, pentru că, ajungînd la vîrsta pe care o am, mi-am dorit să mă alătur unui grup bun, unde să nu am foarte multă presiune şi în care să pot să mă desfăşor exact cum îmi doresc”, declara fotbalistul la scurt timp după ce a semnat cu Pandurii.

300.000 de euro este cota de piaţă a lui Sănmărtean, potrivit transfermarkt.de

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×