Carousel hot news

Ce ŢINTE! Sănmărtean, Ţucudean, Herea: ”Îi vreau, vorbim la reunire”

Pandurii Târgu Jiu este pe cale să devină o echipă a juniorilor, după ce conducerea a decis să le propună fotbaliştilor contracte cu sume între 500 şi 2.000 de euro. Salariul brut! Aşa că...
04.01.2017 | 00:02
ADVERTISEMENT

Pandurii Târgu Jiu este pe cale să devină o echipă a juniorilor, după ce conducerea a decis să le propună fotbaliştilor contracte cu sume între 500 şi 2.000 de euro. Salariul brut! Aşa că trupa pe care Grigoraş a chemat-o pe 8 ianuarie s-ar putea reuni fără vedetele Sănmărtean, Ţucudean sau Herea.

Cei trei fotbalişti nu duc lipsă de oferte. Hagi şi Şumudică îl vor pe Sănmărtean, Andone, pe Ţucudean, dar o a treia echipă din Liga 1 vrea să ia tot!

ADVERTISEMENT

”Să ne salvăm de la retrogradare!”

Cristian Tănase, preşedintele clubului Concordia Chiajna, a pus ochii pe jucători şi ar vrea să-i ”înregimenteze” măcar pentru acest campionat.

”Sperăm să ne revenim şi noi! Să ne salvăm de la retrogradare. Financiar, stăm mai bine. Mai sînt cîteva întîrzieri, dar vom reuşi. Am discutat cu unii jucători, care au creat unele probleme, s-a rezolvat! 

ADVERTISEMENT

Sănmărtean, Ţucudean şi Herea? Jucători buni, i-aş vrea la echipă! Dar nu putem discuta acum de transferuri, să se reunească lotul şi vom vorbi”, a declarat, pentru FANATIK.RO, Cristian Tănase.

S-a rezolvat cu Bălgrădean şi Cristea

”Lui Bălgrădean i-am făcut o plată, nu sîntem chiar la zi, aşa că am stins ce a fost. Nu ştiu dacă şi-a retras memoriul, dar vom continua. Şi cu Cristea am rezolvat, ce a spus, a spus, gata, am reglat-o”, a încheiat Tănase.

Cristian Bălgrădean depusese memoriu la Comisiile FRF pentru că era neplătit de trei luni, iar Cristea a criticat strategia pe care conducerea a făcut-o la începutul campionatului.

ADVERTISEMENT

17 meciuri a bifat Sănmărtean la Pandurii şi a înscris de două ori

22 de partide în toate competiţiile sezonului a jucat Herea şi a punctat de patru ori

16 meciuri a jucat Ţucudean în toate competiţiile şi a înscris de cinci ori

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri