Fanatik Show

VIDEO / Reacţia OFICIALĂ a Stelei la FANATIK SHOW despre RUPTURA Sănmărtean-Gâlcă

UPDATE 18.12 / Adrian Porumboiu a tras la FANATIK SHOW pe LOOK TV un semnal de alară în cazul lui Sănmărtean şi îl avertizează pe Gâlcă să îneveţe să comunice cu el, pentru că altfel...
24.07.2014 | 17:50
VIDEO  Reactia OFICIALA a Stelei la FANATIK SHOW despre RUPTURA SanmarteanGalca
ADVERTISEMENT

UPDATE 18.12 Adrian Porumboiu a tras la FANATIK SHOW pe LOOK TV un semnal de alară în cazul lui Sănmărtean şi îl avertizează pe Gâlcă să îneveţe să comunice cu el, pentru că altfel riscă să-l piardă.

Cu Lucian rişti să-l pierzi dacă nu comunici bine cu el. E un talent imens, cred că cel mai bine l-a ghicit Hizo şi Ignacio. Cu Sănmărtean trebuie să discuţi ca un bun pedagog. E un jucător introvertit, dacă nu lucrezi bine cu el rişti să-l pierzi. Dacă antrenorul ştie să-l apropie, are de cîştigat cu el. De la Ilie Balaci nu am mai avut un asemnea talent”, a spus Porumboiu la FANATIK SHOW, de la LOOK TV.

ADVERTISEMENT
Loading the player…

………………………………….

UPDATE Ora 17:50 / Conflictul vădit dintre Costel Gâlcă şi Lucian Sănmărtean, izbucnit în momentul schimbării veteranului Stelei, a fost analizat la FANATIK SHOW de către Helmut Duckadam, directorul de imagine al formaţiei campioanei.

“Sănmărtean nu a fost obişnuit să fie schimbat! Gâlcă meritat pentru decizia asta. A fost un gest urît al lui jucătorului, dar poate fi iertat. O singură dată, dar poate fi iertat. A fost lovit în orgoliu, a fost schimbat două meciuri la rînd. Nu a intrat în joc, aşa cum ne aşteptam noi. Sănmărtean trebuie să accepte schimbările făcute de antrenor, trebuie să îşi dea seama că Steaua e Steaua şi acest gest nu trebuie să se repete”

ADVERTISEMENT
Loading the player…

–––––

Viorel Hizo,Ilie Stan, Marius Şumudică, Augusto Ignacio au fost cîţiva dintre tehnicienii care au avut “plăcerea” să facă cunoştiinţă cu capriciile şi mofturile lui Lucian Sânmărtean. “Dacă nu ştii să lucrezi cu Sănmărtean, atunci te-ai terminat cu el în vestiar. Este un jucător fantastic, dar cu multe mofturi şi extrem de supărăcios”, a spus în urmă cu cîteva zile Viore Hizo.

Iar declaraţia lui Hizo avea să fie confirmată în minutul 59 al jocului Stelei cu Stromsgodset. Astfel, după ce a sesizat că lui Sănmărtean nu îi merge deloc jocul în spatele vîrfului, antrenorul Stelei l-a schimbat pe fostul jucător al Vasluiului cu Nicuşor Stanciu. În momentul în care tot stadionul aştepta salutul dintre cei doi, obişnuit la orice schimbare, Sănmărtean a plecat glonţ către vestiare, refuzînd să dea mîna cu antenorul său!

ADVERTISEMENT

La finalul jocului, Gâlcă a comentat gestul lui Sănmărtean la sport.ro: “Deocamdată nu am discutat cu Sănmărtean, nu e bine să vorbim la cald. O să vorbim mîine”.

Stanciu a detonat BOMBA! “Lucian este frustrat!”

Nicuşor Stanciu, marcatorul golului secund din partida cu Stromsgodset, a dezbătut conflictul dintre Lucian Sănmărtean şi tehnicianul campioanei, Costel Gâlcă. Mijlocaşul Stelei a refuzat să-şi salute antrenorul în momentul în care a fost schimbat tocmai de Stanciu.“S-a văzut că Stromsgodset este o echipă puternică, dar sîntem o echipă care poate să ajungă în grupele Ligii Campionilor, chiar dacă ne-am intrat mai greu în tirm. Nu ştiu nimic de Aktobe, dar vom fi pregătiţi la ora meciului. Lucian Sănmărtean este normal să fie supărat, îşi doreşte să joace pentru că este un jucător important. Nu ştiu ce s-a întîmplat, dar cred că a fost frustrat că a ieşit! Vrem să cîştigăm titlul, dar primul pas e prima etapă, cu Rapid, unde vrem să cîştigăm mult mai categoric decît am făcut-o în Cupa Ligii”, a declarat tînărul mijlocaş al Stelei.

ADVERTISEMENT

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!