Sport

Reacţia FENOMENALĂ a lui Gigi la drama lui Sănmărtean

UPDATE / Drama prin care trece Lucian Sănmărtean l-a sensibilizat la maximum pe Gigi Becali. Aflat la Poarta Albă, patronul Stelei l-a sunat pe Ionuţ Luţu şi i-a transmis să-l anunţe pe...
04.08.2014 | 12:18
Reactia FENOMENALA a lui Gigi la drama lui Sanmartean

UPDATE / Drama prin care trece Lucian Sănmărtean l-a sensibilizat la maximum pe Gigi Becali. Aflat la Poarta Albă, patronul Stelei l-a sunat pe Ionuţ Luţu şi i-a transmis să-l anunţe pe “Magician” că va avea parte de toată susţinerea sa. “Spune-i lui Lucian că îl voi ajuta din toate punctele de vedere în problema pe care o are cu soţia sa. Este cel mai bun jucător al nostru, vreau să se concentreze exclusiv asupra fotbalului. Nu-i va lipsi nimic, mă voi interesa care sînt cei mai buni medici în domeniu şi voi suporta toate costurile financiare. În schimb, vreau să mă califice în Liga Campionilor. Transmite-i că am vorbit cu Gâlcă şi va fi titular de acum încolo. Va avea parte de toată susţinerea mea”, i-a spus Becali lui Luţu.

L-a obligat pe Gâlcă să-l introducă titular

Gestul lui Becali nu surprinde deloc. Patronul Stelei este fan declarat al lui Lucian Sănmărtean şi l-a ajutat în repetate rînduri. Mai mult, deşi în Ghencea există un plafon salarial de 10.000 de euro, latifundiarul i-a oferit “Magicianului” o remuneraţie de 22.000 de euro, fiind, alături de Keşeru, cel mai bine plătit fotbalist din lotul Stelei. De asemenea, Gigi s-a implicat în medierea conflictului dintre Gâlcă şi Sănmărtean, după ce mijlocaşul a refuzat să dea mîna cu antrenorul după ce a fost schimbat la partida cu Stromsgodset. Patronul roş-albaştrilor i-a transmis lui Gâlcă să-l reintroducă pe Sănmărtean titular pentru că nu este de acord să plătească 22.000 de euro unui fotbalist care este rezervă.

–––––-

Lucian Sănmărtean a revenit printre titulari după incidentul de la returul cu Stromsgodset, cînd a refuzat să dea mîna cu Gâlcă după ce a fost înlocuit. “Magicianul” a luat loc pe banca de rezerve la partida cu Aktobe, în timp ce pentru disputa cu Rapid, din prima etapă, nu a fost inclus în lot. Imediat, au apărut informaţii conform cărora Sănmărtean este la cuţite cu Gâlcă, care nu i-a putut ierta mijlocaşului gestul de la partida cu norvegienii, motiv pentru care nu a mai bifat nici un minut pînă la partida cu CS U Craiova. Realitatea are şi alte detalii extrem de şocante, iar FANATIK.RO vă prezintă principala cauză pentru care Sănmărtean a ieşit din calculele lui Gâlcă pentru partidele cu Rapid şi Stromsgodset.

Soţiei i-a recidivat cancerul

De aproximativ doi ani şi jumătate, familia Sănmărtean trece printr-o adevărată dramă. Soţia sa, Maria Rus, a efectuat un control medical, în urma căruia i s-a descoperit o tumoră la unul dintre sîni. Partenerei de viaţă a mijlocaşului i s-a transmis să stea liniştită pentru că tumora este benignă, iar în acest caz nu pot exista complicaţii. Maria a fost, totuşi, operată şi, din nefericire, testele ulterioare au relevat că suferă de cancer. În urma unor tratamente efectuate, Maria părea că s-a vindecat, iar mijlocaşul a răsuflat uşurat. Din păcate, conform surselor FANATIK.RO, cancerul a revenit, iar vestea l-a devastat pe fotbalist, motiv pentru care nu a fost utilizat în partidele cu Rapid şi Aktobe.

Oficialii Stelei: “E dărîmat!”

De problema cu care se confruntă atacantul nu este străină nici conducerea Stelei. “Este alt om de cîteva săptămîni, de cînd a aflat că soţiei i-a recidivat cancerul. Se pregăteşte bine la antrenamente, însă pe chipul său se poate citi îngrijorarea. E dărîmat! Gâlcă a hotărît să nu-l mai folosească o perioadă după ce a purtat o discuţie cu el. A fost o hotărîre luată de comun acord”, au dezvăluit apropiaţii lui Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, pentru FANATIK.RO. Sănmărtean a vrut, însă, să se detaşeze de drama pe care o trăieşte şi a revenit printre titulari cu CS U Craiova. Contra oltenilor, a reuşit un gol de senzaţie, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, şi o pasă de gol, fiind cel mai bun de pe teren.

Pleacă la tratament în Austria

Maria Sănmărtean va face un tratament specific şi foarte agresiv la o clinică privată din străinătate. Soţia mijlocaşului Stelei va pleca zilele următoare în Austria, unde speră să se repună pe picioare. Lucian nu o va putea, din păcate, însoţi, fiind prins cu partidele grupării din Ghencea din campionat şi preliminariile Ligii Campionilor. Maria a mai făcut un astfel de tratament şi la Cluj, însă de această dată a ales să plece în Austria, la recomandarea unei bune prietene.

Anamaria Prodan: “Are probleme personale!”

Agentul lui Lucian Sănmărtean, Anamaria Prodan, a dezvăluit că fotbalistul nu trece printr-o perioadă bună pe plan personal, însă a evitat să dezvăluie problemele cu care se confruntă soţia lui Lucian. “Sănmărtean are probleme personale, care nu au nici o legătură cu fotbalul. Nu există nici o ceartă între el şi Gâlcă. Lucian este foarte mulţumit de la Steaua, patronul îl place, nimeni nu îl va da afară de la Steaua”, a spus Anamaria Prodan la Sport.ro.

22.000…de euro este salariul lunar al lui Sănmărtean la Steaua

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!