Fanatik Show

Povestea MAGICIANULUI: “Nu avea ce pune pe masă!”

Ioan Horoba, fost preşedinte la Gloria Bistriţa, a dezvăluit dramele pe care Lucian Sănmărtean le-a trăit în perioada cînd era fotbalist la gruparea ardeleană....
20.08.2014 | 17:40
Povestea MAGICIANULUI Nu avea ce pune pe masa

Ioan Horoba, fost preşedinte la Gloria Bistriţa, a dezvăluit dramele pe care Lucian Sănmărtean le-a trăit în perioada cînd era fotbalist la gruparea ardeleană.

“Îl ştiu pe Lucian de la 12 ani. Şi pe el, şi pe fratele lui, care juca fundaş stînga. Lucian e un băiat foarte puternic şi atletic, nu este deloc sensibil. Provine dintr-o familie foarte săracă, tatăl lui a suferit un transplat de rinichi. Lucian era foarte ataşat de tatăl lui, a trecut prin multe chinuri în acea perioadă. Pe Lucian l-a afectat foarte mult suferinţa tatălui. Au fost momente cînd nu aveau ce pune pe masă. Şi am angajat-o pe mama lui bucătăreasă la Bistriţa pentru a avea ce duce acasă. Chiar ea este cea care i-a dat rinichiul soţului ei. Tatăl lui a avut un donator la Cluj, dar s-a speriat şi nu a mai făcut la timp acel transplant”, a spus Horoba la FANATIK SHOW, la Look TV.

Loading the player…

Oficialul lui Gaz Metan este sigur că Sănmărtean putea ajunge unul dintre cei mai mari fotbalişti ai României. “A ajuns Halagian la echipă, care a vrut să-l dea afară. Am dorit să-l iau la Mediaş, nu s-a putut, apoi a ajuns la Vaslui, după care la Steaua, iar restul este poveste. Are o vină pentru că dă senzaţie de aroganţă. El a avut o problemă atunci cînd nu i-a fost respectat contractul. Cu el trebuie să te porţi delicat. Cînd a revenit din Olanda la Bistriţa nu avea un contract mai mult de 2.000, 3.000 de euro pe lună. A luat-o de la zero. Putea ajunge alături de Hagi, Balaci, Dobrin”, a spus Horoba.

Loading the player…
Tags: