ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Sănmărtean ar avea loc la Real Madrid! Şi acolo s-ar supăra dacă ar fi schimbat”

Adrian Porumboiu susţine că arbitrajele din Liga 1 sînt foarte slabe, precizînd, totodată, că Istvan Kovacs nu ar mai trebui delegat la partidele din România. “Arbitrajele au rămas la fel....
Autor: Răzvan Scarlat | 13.11.2014 | 21:35

Adrian Porumboiu susţine că arbitrajele din Liga 1 sînt foarte slabe, precizînd, totodată, că Istvan Kovacs nu ar mai trebui delegat la partidele din România. “Arbitrajele au rămas la fel. Doar Rosetti, Collina ar putea conduce arbitrajul românesc. Cu condiţia să fie în România. La Tîrgu Mureş nu a fost japcă, a fost doar Kovacs. Acest băiat îşi bate joc de arbitraj cu nonşalanţă. Sandu mi-a spus după o partidă că Istvan Kovacs nu va mai arbitra niciodată pentru că a urinat pe el”, a spus Porumboiu la Digisport.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a ironizat intenţia mai multor cluburi din Liga 1, care doresc schimbarea sistemului competiţional. “Ar fi bine să fie un campionat de 14, 16, 18 echipe, care să fie independente financiar de consiliile judeţene. După unii ar trebui să avem un campionat doar cu play, fără out!”, a spus Porumboiu.

Adrian Porumboiu a declarat că Lucian Sănmărtean ar face faţă la orice formaţie cu nume din Europa. “Sănmărtean se accidenta mai des la Vaslui, dar la Steaua joacă altceva. E o personalitate puternică. Dacă el se supără cînd e schimbat e un lucru bun pentru antrenor. Înseamnă că el simţea că mai poate. Cînd era în toane bune era greu de oprit la Vaslui. Putea face o carieră de super-jucător. Orice putem spune despre el, dar şi la Real Madrid are loc dacă îl duci. Şi acolo s-ar supăra cînd ar fi schimbat, dar cam după jumătate de an. O să vedeţi că mai joacă doi ani uşor. E motivat de o echipă care evoluează la nivelul superior al cupelor europene. Duce o viaţă liniştită, nu bea, nu fumează, nu pune grăsime pe el, nu există motive să nu reziste”, a spus Porumboiu.

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!