Carousel hot news

“Sănmărtean ne lipseşte, era un adevărat lider”

Nuno Viveiros, marcatorul unui gol de generic împotriva lui Gaz Metan, este de părere că Lucian Sănmărtean lipseşte mult Vasluiului. De aceeaşi părere este şi antrenorul Liviu Ciobotariu, dar...
Autor: Mircea Dominte | 03.03.2014 | 23:23

Nuno Viveiros, marcatorul unui gol de generic împotriva lui Gaz Metan, este de părere că Lucian Sănmărtean lipseşte mult Vasluiului. De aceeaşi părere este şi antrenorul Liviu Ciobotariu, dar acesta este sigur că jucătorii sosiţ îl vor înlocui cu brio.

“Nu ştiu dacă e cel mai frumos pe care l-am dat. Am mai dat la Tîrgu Jiu unul şi mai frumos. Pleşca nu a văzut mingea şi nu avea cum să intervină. Am văzut că fundaşul a respins mingea greşit, m-am poziţionat cum am considerat că e mai bine şi mi-a ieşit şutul. Acum continuăm lupta pentru calificarea în Liga Europa. Sînt fericit că am avut ocazia să joc ocazia alături de un fotbalist precum Sănmărtean. Simţim lipsa lui la echipă, fiindcă era un adevărat lider. Nu numai pe teren, ci şi în afara lui”, a comentat Nuno Viveiros la sfîrşitul jocului la o televiziune de sport.

“Am pierdut printr-o execuţie foarte frumoasă. Nu am ce comenta vizavi de joc pentru că am avut patru absenţe importante şi am încercat să facem o echipă cît de cît bună. Nu pot spune că sînt nemulţumit de atitudinea lor, pentru că am văzut atitudine în teren. Orice punct contează în economia campionatului, deci era bun şi un egal. Sînt frustrat şi supărat că nu am mai cîştigat de mult timp, dar sînt convins că jucătorii îşi vor reveni şi vor trece peste astfel de momente. Ştiţi cum am pierdut meciul trecut… Meciul a fost special pentru că am petrecut doi ani frumoşi la Vaslui, am avut rezultate”, a declarat Cristi Dulca la o televiziune de sport după partidă.

“A fost o victorie muncită, în faţa unui adversar foarte bine organizat. Ştiam că vom avea un meci extrem de greu, dar mă bucur că am luat cele trei puncte fiindcă ne-am consolidat poziţia în clasament. Îi felicit pe băieţi pentru atitudine! Este al doilea meci în care nu luăm gol, ceea ce e un aspect bun pentru noi, din punctul meu de vedere. Ne lipseşte Sănmărtean, este normal, era unul dintre liderii vestiarului, juca de foarte mult timp la noi. Dar am adus jucători tineri valoroşi, care sper să se integreze cît mai repede. Ne va fi foarte greu să ne batem pentru Cupele Europene, fiindcă sînt echipe bune cu care ne luptăm”, a declarat şi Liviu Ciobotariu după meciul cîştigat.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!