Lucian Sănmărtean, anunţ de ultima oră. Discuţii avansate cu o echipă din Liga 1: "Sper să se concretizeze!"

lucian sânmărtean, fc voluntari, Liga 1 Betano

Lucian Sănmărtean a ajuns la 37 de ani, dar nu se gândeşte să-şi pună ghetele în cui. Fostul jucător al FCSB-ului şi al echipei naţionale a României, susţine că este în discuţii foarte avansate cu FC Voluntari, dar aşteaptă să vadă dacă va primi vreo ofertă din străinătate, acolo unde îşi doreşte să joace.

Mijlocaşul ofensiv şi-ar dori să semnete cu o echipă din zona arabă şi a recunoscut că pentru el este important aspectul financiar şi de accea nu le oferă un răspuns final celor de la FC Voluntari, echipă alături de care se antenează.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Lucian Sănmărtean şi-ar dori să joace în străinătate

"Am luat o pauză, dar mi s-a făcut dor de fotbal şi m-am întors. Posibilitatea de a mă antrena cu FC Voluntari a fost una importantă pentru mine. Acolo sunt 3-4 jucători de-o vârstă cu mine şi este un mediu plăcut. Le mulţumesc celor de la Voluntari că m-au primit. M-am gândit să încerc, cu siguranţă o să-mi pară rău când o să mă las. Dacă tot mai pot, de ce nu? Antrenamentele sunt foarte ok, sper să se şi concretizeze într-o înţelegere, să mai pot evolua.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Sunt în discuţii şi cu nişte echipe de afară. Eu le-am explicat de la început că prioritatea mea este să joc afară, dacă o să mai am ocazia, este important pentru mine din punct de vedere financiar. Cei de la Voluntari au fost de acord, deschişi, şi ţin să le mulţumesc pe această cale”, a declarat Lucian Sănmărtean, la TV Digi Sport.

175.000 de euro este cota lui Lucian Sănmărtean, conform transfermarkt

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004