Sănmărtean a primit cartea verde! Cînd va debuta la Pandurii

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
09/08/2016, 17:55
Sănmărtean a primit cartea verde! Cînd va debuta la Pandurii

Lucian Sănmărtean a revenit în Liga 1, după aventura din Arabia Saudită. Pentru că nu a mai fost dorit de Steaua, mijlocaşul a semnat cu Pandurii Târgu Jiu.

Lui Sănmărtean i-a sosit cartea verde, iar dacă acesta este apt din punct de vedere fizic, poate debuta la gorjeni în partida cu Concordia Chiajna, din Cupa Ligii, care se va disputa miercuri, la Severin, de la ora 21:30.

“Am venit cu inima deschisă aici şi sper să fac o treabă bună. A existat interes şi din partea altor grupări din Liga 1. Argumentele au fost destul de simple, pentru că, ajungând la vârsta pe care o am, mi-am dorit să mă alătur unui grup bun, unde să nu am foarte multă presiune şi în care să pot să mă desfăşor exact cum îmi doresc”, spunea Lucian Sănmărtean.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×