Cele mai citite

Şansă irosită! Gareth Bale a fost oferit clubului Hamburg pentru 7 milioane de euro, însă nemţii au REFUZAT!

Gareth Bale este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din lume, fiind subiectul unuia dintre cele mai scumpe transferuri din istorie în vara trecută, cînd Real Madrid a plătit 100 de milioane...
12.10.2014 | 09:59
Şansă irosită! Gareth Bale a fost oferit clubului Hamburg pentru 7 milioane de euro, însă nemţii au REFUZAT!

Gareth Bale este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din lume, fiind subiectul unuia dintre cele mai scumpe transferuri din istorie în vara trecută, cînd Real Madrid a plătit 100 de milioane de euro pentru el. Martin Jol, fost manager la Tottenham şi la Hamburg a dezvăluit un episod inedit despre Gareth Bale. 

Managerul olandez a declarat în presa engleză că Hamburg a avut şansa să îl ia pe Bale cu doar 7 milioane de euro: “Bale a fost oferit clubului Hamburg în 2009 pentru doar 5 milioane de euro. Nu prindea echipa atunci şi avea probleme cu accidentările. Nu au vrut să îl ia”, a declarat managerul olandez.

Bale este astăzi titular incontestabil la Real Madrid, club alături de care a cîştigat Liga Campionilor în sezonul trecut. În finala cu Atletico Madrid, Bale a înscris golul de 2-1 pentru Real.

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri