ŞANSA lui JO JO DAN! Românul ATACĂ centura mondială

Lucian Ali   
în Nicio categorie
20/08/2014, 20:37
ŞANSA lui JO JO DAN! Românul ATACĂ centura mondială GALERIE FOTO

Jo Jo Dan se va bate cu Leonard Bundu ca să ajungă să pună mâna pe titlul mondial.

Lupta dintre Jo Jo Dan şi italianul Leonard Bundu va decide chellenderul obligatoriu pentru centura mondială la categoria semimijlocie IBF.

În acest moment titlul de campion mondial îi aparţine englezului Kell Brook. “Super veste. Am spus “Da!” pentru a efectua un meci eliminatoriu. Voi fi super pregătit… Sper să vină cât mai curând.”, a scris Jo Jo Dan pe Facebook.

Kell Brook vs Shawn Porter

Când şi unde va avea loc meciul eliminatoriu încă nu s-a stabilit.

Boxerul român are un atu în faţa italianului originar din Sierra Leone. Este mai tânăr cu 6 ani. La 33 de ani, Jo Jo Dan are 33 de victorii şi numai două înfrângeri şi vine după o victorie, în mai, contra polonezului Lukasz Janik, KO tehnic în runda a 5-a. Leonard Bundu este însă neînvins. Are 31 de victorii şi 2 egaluri şi ultima dată l-a răpus pe englezul Frankie Gavin, la puncte, chiar la el acasă.

Leonard-Bundu

Jo Jo Dan şi Bundu se vor bate astfel pentru un loc în ring cu campionul mondial IBF la semimijlocie. Englezul Kell Brook a câştigat centura la sfârşitul săptămânii trecute după ce l-a învins la puncte pe americanul Shawn Porter, la Carson, în Statele Unite ale Americii.

Închide ×