Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Șansa lui Radu Drăgușin! Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham, va comenta România – Belgia de la EURO 2024

Ange Postecoglou, tehnicianul lui Radu Drăgușin de la Tottenham, va comenta a doua partidă a României de la Euro 2024 cu Belgia.
19.06.2024 | 08:00
Sansa lui Radu Dragusin Ange Postecoglou antrenorul lui Tottenham va comenta Romania  Belgia de la EURO 2024
Ange Postecoglou va comenta pentru ITV meciul dintre România și Belgia. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ange Postecoglou va debuta la Campionatul European din postura de comentator al unui post din Anglia. Antrenorul de origine greacă va fi la microfon la duelul dintre România și Belgia.

Ange Postecoglou va comenta evoluția lui Radu Drăgușin în România – Belgia

Ange Postecoglou va face parte din echipa de cinci comentatori a ITV. Coincidență sau nu, primul meci din postura de comentator va fi chiar cel al jucătorului său de la Tottenham, Radu Drăgușin, pe 22 iunie, ora 22:00 la Koln, unde România va întâlni Belgia.

ADVERTISEMENT

Următorul meci pe care îl va comenta managerul lui Tottenham va fi cel dintre Anglia și Slovenia. Duelul din grupa C va avea loc pe 25 iunie, când se va juca și Danemarca – Serbia.

Australianul va fi din nou la microfon la meciul dintre Georgia și Portugalia și va analiza și confruntarea dintre Turcia și Cehia pentru televiziunea engleză.

ADVERTISEMENT

Ange Postecoglou a fost dorit și de BBC

Postecoglou a fost la mare căutare în această vară și a fost aproape să fie „transferat” de BBC. În cele din urmă, antrenorul lui Tottenham a ales să fie imaginea celor de la ITV.

Fanii au primit foarte bine această veste și un internaut a lăsat un comentariu viral: „Cred că este foarte interesant că va fi comentator al lui Radu Drăgușin și al României la meciul cu Belgia”. 

ADVERTISEMENT

Ange Postecoglou nu e la prima experiență ca analist și comentator sportiv. În Australia era invitat permanent la emisiunea „Offsiders”, iar părerile sale erau extrem de apreciate.

ITV și BBC se duelează în staruri la meciurile de la EURO 2024

BBC și ITV au în componență o echipă de analiști impresionantă la Campionatul European, fiind televiziunile care dețin drepturile exclusive pentru toate partidele de la turneul final din Germania.

ADVERTISEMENT

BBC aliniază o echipă de analiști răsunătoare cu Thomas Frank, Wayne Rooney, Joe Hart, Alan Shearer, Frank Lampard, Cesc Fabregas, Micah Richards și Rio Ferdinand.

ITV contraatacă pe lângă Ange Postecoglou cu Ian Wright, Roy Keane, Gary Neville, Karen Carney, Graeme Souness, Eni Aluko și Danny Röhl. BBC va avea prioritate pentru transmiterea meciurilor din sferturi, în timp ce ITV pentru optimi și semifinale.

Vino pe Insula Euro din Parcul Titan să urmărim împreună naționala

Suporterii echipei naționale sunt invitați pe Insula Euro din parcul Titan să urmărească pe un ecran uriaș toate meciurile de la Euro 2024. Pe lângă experiența de a vedea împreună partidele de la Campionatul European, fanii vor avea la dispoziție și puncte de vânzare mâncare sau băutură, se vor distra cu diverse jocuri și vor asculta în fiecare zi concerte live cu DJ sau cu trupe și artiști de top, precum Puya, Antonia sau Ruby.

ADVERTISEMENT
1,29 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” în meciul Germania - Ungaria