Sport

Şansă nesperată de a rămâne la FCSB pentru un jucător de pe lista neagră a lui Gigi Becali: “Să avem răbdare”

Marco Dulca (23 de ani) va rămâne la FCSB, în condițiile în care, fotbalistul a fost trecut de Gigi Becali pe „lista neagră”.
20.09.2022 | 10:06
Sansa nesperata de a ramane la FCSB pentru un jucator de pe lista neagra a lui Gigi Becali Sa avem rabdare
Marco Dulca, aflat pe „lista neagră” a lui Gigi Becali, va rămâne în lotul „roș-albaștrilor”. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Marco Dulca a venit în această vară la FCSB de la Chindia Târgoviște. „Roș-albaștrii” le-au plătit dâmbovițenilor, rămași fără antrenor, 250.000 de euro.

Marco Dulca rămâne la FCSB

Cristi Dulca, tatăl lui Marco Dulca, a făcut anunțul potrivit căruia mijlocașul de 23 de ani nu va părăsi tabăra „roș-albaștrilor”. Marco Dulca nu a impresionat de la venirea sa la FCSB și a intrat în vizorul lui Gigi Becali, acesta încadrându-l pe „lista neagră” din care mai face parte și Bogdan Rusu.

ADVERTISEMENT

Totuși, tatăl fostului mijlocaș al Chindiei a dezvăluit că Marco Dulca va rămâne sub comanda lui Nicolae Dică și că spusele patronului „roș-albaștrilor” nu-l afectează pe mijlocaș.

„A venit nou la FCSB, din punct de vedere mental e foarte bine. Se antrenează foarte corect şi profesionist, are cele mai bune condiţii. Eu zic că trebuie să avem puţină răbdare să îşi consolideze poziţia acolo şi când va intra să dea totul. Mi-a plăcut când a intrat, poate în meciul cu Farul nu a ieşit în evidenţă, dar a jucat în nota echipei, nu a făcut greşeli majore”, a declarat Cristi Dulca, pentru primasport.ro.

ADVERTISEMENT

Cristi Dulca l-a consolat pe Marco: „Am vorbit cu el, nu este afectat”

Gigi Becali, patronul de la FCSB, nu stă pe gânduri când vine vorba despre viitorul fotbaliștilor în cadrul lotului. Vadim Rață, fotbalist venit în vară de la FC Voluntari  a petrecut mai puțin de o lună în tricoul „roș-albaștrilor”. Nemulțumit de evoluțiile jucătorului moldovean, Gigi Becali l-a trimis gratis la Voluntari, după ce le plătiseră ilfovenilor 300.000 de euro.

Cristi Dulca a reacționat și a mărturisit că deși, la FCSB cerințele sunt mari, Marco Dulca se pregătește foarte bine și este nevoie de timp pentru a se adapta.

ADVERTISEMENT

„La fel şi cu Viking. E normal când vii la o echipă cu pretenţii, cerinţele sunt mari. Am vorbit cu el, nu este afectat de vorbele patronului, trebuie să se pregătească! 

M-am uitat pe cifrele lui şi trebuie să se pregătească, să fie mental bine, pentru că la un club ca FCSB cerinţele sunt mari. Are un contract, trebuie să îşi respecte statutul de jucător. Nu s-a gândit să plece”, a mărturisit Cristi Dulca.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a luat în vizor pe Bogdan Rusu

FCSB a remizat cu Anderlecht în grupele Conference League, scor 0-0, iar la finalul partidei Gigi Becali a răbufnit. Pe lângă reproșurile la adresa lui Marco Dulca, evoluțiile lui Bogdan Rusu au fost, de asemenea, criticate de patronul FCSB-ului.

Vârful venit de la Mioveni nu a înscris gol în tricoul „roș-albaștrilor”, iar Gigi Becali a rămas fără răbdare. „Dacă aveam alt atacant… Au fost niște mingi. I-a dat-o Olaru lui Rusu, care dormea. El e speriat. Ce vrei de la Rusu? Se sperie, îi e frică. L-am luat că nu aveam atacant.

„Le dăm banii la oameni și le mulțumim. Tuturor care au contribuit la calificare. Tot ce a fost în teren la calificare, le mulțumim, nu ne pare rău și nu avem ce regreta. Ce nu face față la FCSB, va pleca înapoi.

„Dacă vor să îi ia, să îi ia. Ia și 250 de mii pe Rusu, ia-l și înapoi. La Dulca am plătit clauza de 250 de mii, dacă vreți, luați-l pe Dulca înapoi. Nu e nicio supărare. Le mulțumesc la băieți, dar nu am ce să fac.

„Fiecare joacă la nivelul lui. Nu poți cu Rusu la nivelul ăsta. A avut o experiență, a luat și bani. De ce să fie supărat? Nu poate el să joace la nivelul ăsta”, a mărturisit Gigi Becali la Pro Arena, după egalul cu Anderlecht.

  • 900.000 de euro este cota piață a lui Marco Dulca, conform Transfermarkt.
  • 6 meciuri și 166 de minute a strâns Marco Dulca în tricoul FCSB-ului.

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 5,40 este cota pentru „2 solist” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

 

 

ADVERTISEMENT