Fotbal intern

CSA Steaua a pierdut marca! „Decizia e valabilă în toate țările din UE. Pot da în judecată Armata, pot să le cer bani grei”

05.03.2020 | 13:46
CSA Steaua a pierdut marca Decizia e valabila in toate tarile din UE Pot da in judecata Armata pot sa le cer bani grei
Clubul patronat de Gigi Becali ar putea prelua marca „Steaua”. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Avocatul Pompiliu Bota susține că a obținut recent dreptul de proprietate asupra mărcii „Steaua București” din partea Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Pompiliu Bota a câștigat marca „Steaua”

Avocatul Pompiuliu Bota poate produce o răsturnare de situație nesperată. Acesta susține că a obținut documentul oficial din partea Oficiul Uniunii pentru Proprietate Intelectuală de deținere a mărcii „Steaua București”, prin care poate folosi numele, culorile și emblema clubului.

Pompiliu Bota a declarat că deține marca până în 2027 și că a purtat procese în ultimii trei ani pentru a avea câștig de cauză.

ADVERTISEMENT

S-a terminat totul. Până în 2027 marca Steaua e a mea. Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală e OSIM-ul Europei. Decizia e valabilă în toate țările din UE. Nu-ți trebuie nimic altceva decât se depui niște acte și să urmezi niște reguli.

Palmaresul n-are treabă cu ce am. Marca combinată înseamnă cuvintele, denumirea „Steaua București”. Și restul reprezintă culorile și desenul. Eu am aceste lucruri. Repet, n-am treabă cu palmaresul.

ADVERTISEMENT

Am dreptul să folosesc brandul Steaua și am dreptul să dau în judecată pe cine îl folosește fără acordul meu. Pot da în judecată Armata. Pot să le cer bani grei”, a declarat Pompiuliu Bota pentru Prosport.

„Becali nu înțelege despre ce e vorba”

Pompiliu Bota recunoaște că nu a purtat discuții cu Gigi Becali despre o posibilă cedare a mărcii „Steaua București” celor de la FCSB, iar următorul pas din demersul avocatului este să oprească clubul Armatei să folosească denumirea mărcii pe care a câștigat-o la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală.

ADVERTISEMENT

Becali nu prea înțelege despre ce e vorba. Până atunci îi cer lui Talpan să-și vadă de treaba lui. Prima dată vreau să-l fac pe Talpan să nu mai folosească numele Steaua. Să înțeleagă că nu mai are dreptul ăsta.

Talpan a atacat timp de 3 ani procedura și a pierdut. Acum a pierdut definitiv până în 2027. Domnul Talpan e un om rău”, susține Pompiliu Bota.

ADVERTISEMENT