“Eu zic că şansa Stelei ar fi PLECAREA lui Bourceanu”

Daniel Vlad   
în Stiri sportive
27/11/2013, 21:10
“Eu zic că şansa Stelei ar fi PLECAREA lui Bourceanu”
Ilie Balaci crede că Bourceanu trebuie să plece de la Steaua

Invitaţi în direct la FANATIK SHOW,  Ilie Balaci şi Helmuth Duckadam au vorbit despre parcursul Stelei din Liga Campionilor.  Fostul component al Craiovei Maxima a mărturisit că mult mai bine pentru viitorul Stelei este ca Alex Bourceanu să plece în această iarnă din Ghencea.

UPDATE 21.27  

“Pe mine nu m-a mirat declaraţia lui Bourceanu, însă pînă la urmă să nu vă mire dacă el va rămîne în Ghencea. În meciul cu Schalke mie mi-a plăcut Varela, a intrat foarte bine în joc în partea a doua. Vizavi de Gardoş, eu nu cred că patronul îi va da drumul. O să vedeţi că el o să ajungă cît de curînd la valoarea lui Chiricheş. De ce să-i dăm drumul acum lui Gardoş? Să luăm 2-3 milioane. Dacă-l mai ţinem, o să-i crească valoarea, îl vindem pe bani mai mulţi decît pe Chiricheş”, a spus Duckadam.

Vezi video:

UPDATE 21.39, Ilie Balaci

“E al doilea joc în care rătăm prima repriză, la fel s-a întîmplat şi la Tîrgu Jiu. Eu zic că în Liga Campionilor am avut şi ghinion, deoarece la Schalke pînă la 1-0  am făcut un joc bun. Apoi în meciul de la Basel aţi văzut şi voi ce s-a întîmplat. Am fost egalaţi pe final şi practic am fost eliminaţi din competiţie. Dacă Steaua cîştiga în Elveţia, atunci niciodată Basel nu mai cîştiga contra lui Chelsea, iar Steaua era echipa calificată în primăvara Europa League”, a mai spus Duckadam.

Dacă facem o comparaţie post pe post, atunci pot să spun Steaua este peste Basel, dar ca şi organizare eleveţienii au arătat că au o echipă mai bună ca a noastră. Eu zic că în această campanie nu a fost vina lui Reghecampf, jucătorii trebuiau să schimbe atunci cînd lucrurile nu mergeau”, a declarat Ilie Balaci.

“Eu zic că şansa Stelei ar fi plecarea lui Bourceanu. Eu zic că dacă acest jucător pleacă, atunci Reghe va putea să schimbe şi sistemul. Poate să apară în echipă şi un Iancu, un Tănase îl putem folosi în altă poziţie, iar în plus de asta eu consider că şi Piovaccari trebuie să plece. Stelei i-ar trebui un Radu II de pe timpuri”, a mai precizat Balaci.

Vezi video:

 

Închide ×