Pariuri sportive

Șansă unică de câștig cu pariul zilei de la Euro 2024. Cum poți da lovitura la Portugalia – Cehia

Portugalia - Cehia este primul meci al fostei Campioane Europene la această ediție de EURO. Pariul zilei la FAVBET pune în joc cote de-a dreptul ofertante.
17.06.2024 | 23:54
Sansa unica de castig cu pariul zilei de la Euro 2024 Cum poti da lovitura la Portugalia  Cehia
Portugalia - Cehia este partida de debut al fostei Campioane Europene la EURO 2024. Profită de pariul zilei. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Portugalia – Cehia este primul meci al fostei Campioane Europene la această ediție de EURO. Duelul va avea loc marți, 18 iunie, de la ora 22:00, în prima etapă a Campionatului European din Germania, pe Red Bull Arena din Leipzig. FAVBET îți dă șansa să faci profit cu pariuri speciale extrem de tentante.

Profitați acum de pariul zilei. Cotă fabuloasă pentru partida Portugalia – Cehia de la EURO 2024

Portugalia – Cehia este al doilea meci din cadrul grupei F de la EURO 2024. Echipele antrenate de Roberto Martinez și Ivan Hasek țintesc o calificare în faza următoare a Campionatului European din Germania.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului direct dintre cele două formații, Portugalia a disputat două partide amicale cu Irlanda (3-0) și Croația (1-2). De cealaltă parte, Cehia și-a făcut încălzirea pentru Campionatul European cu Macedonia de Nord (2-1) și Malta (7-1).

De-a lungul timpului, meciurile directe dintre cele două formații au fost dominate de Portugalia, care în ultima partidă directă a reușit să marcheze de patru ori. Concret, pariul zilei la FAVBET vă stă la dispoziție cu o cotă de 2,31, dacă alegeți să mizați pe varianta „Portugalia câștigă la diferență de minim două goluri”.

ADVERTISEMENT

Portugalia domină meciurile directe

Întâlnire din cadrul grupei F reprezintă meciul direct cu numărul șase dintre cele două formații. Portugalia a reușit să se impună de patru ori, Cehia reușind doar o singură victorie.

În ultimul meci dintre cele două formații datează din 2022, meci ce s-a disputat în cadrul competiției UEFA Nations League, când Portugalia a reușit să se impună cu scorul de 4-0, grație golurilor marcate de Diogo Dalot, de două ori, Bruno Fernandes și Diogo Jota.

ADVERTISEMENT

Profită din plin de pariul zilei la FAVBET cu pronosticul „Portugalia câștigă la diferență de minim două goluri”. Portugalia este o echipă cu un spirit al victoriei și care marchează meci de meci în duelurile importante.

Portugalia caută al doilea Campionat European

Formația antrenată de Roberto Martinez caută să repete „isprava” din 2016, atunci când Portugalia a câștigat Campionatul European din Franța, după o finală cu echipa gazdă.

ADVERTISEMENT

Având în vedere lotul, care este cu mult peste cel din 2016, și dorința lui Cristiano Ronaldo de-a face uitat Campionatul Mondial din 2022, Portugalia poate să producă surpriza și să ridice pentru a doua oară trofeul deasupra capului.

  • 2,31 este cota oferită de FAVBET pentru „Portugalia câștigă la o diferență de minim 2 goluri” meciul contra Cehiei

ADVERTISEMENT