Tineret Betano

Șansă uriașă pentru George Pușcaș. De luni se poate întoarce la Inter!

Autor: Alin Miu | 28.06.2019 | 20:06
Șansă uriașă pentru George Pușcaș. De luni se poate întoarce la Inter!
Șansă uriașă pentru George Pușcaș. De luni se poate întoarce la Inter

George Pușcaș a fost golgheterul României la Europeanul de tineret, acolo unde reprezentativa noastră s-a oprit în semifinale, învinsă fiind de Germania, scor 2-4

George Pușcaș poate reveni de luni la Inter

Corriere dello Sport scrie că Palermo are șanse mari să fie retrogradată în Serie D, deși inițial se credea că va scăpa doar cu o depunctare pentru nereguli financiare. În această situație, toți jucătorii ar deveni liberi de contract, însă nu și Pușcaș, căruia Inter i-a fixat o clauză de răscumpărare. Pușcaș s-ar intoarce astfel cu efect imediat la echipa din Serie A.

„În caz de faliment, Palermo va fi retrogradată în Serie D și toți jucătorii vor deveni liberi de contract. Cazul lui Pușcaș e special: Palermo are o clauză de răscumpărare cu Inter până pe 30 iunie și, dacă echipa siciliană va fi retrogradată, jucătorul se va întoarce la Inter de la 1 iulie” – scrie Corriere dello Sport.

Pușcaș a dus România la EURO U21 dupa 21 de ani
Pușcaș a dus România la EURO U21 dupa 21 de ani

George Pușcaș a impresionat în ultimul an atât la echipa de club, cât și la echipa națională. Atacantul a marcat nouă goluri pentru Palermo, ajutând echipa să termine pe loc de play-off pentru promovarea în prima ligă. Neregulile financiare descoperite la nivel administrativ i-au oprit însă pe Pușcaș și pe colegii săi să-și joace șansa la promovare.

La echipa națională de tineret, Pușcaș a fost golgheter atât în campania de calificare, cât și la turneul final. Trei dintre cele patru goluri marcate de el la EURO U21 au fost din penalty. Două dintre reușite au venit chiar în semifinala cu Germania. Pușcaș este golgheterul all-time al naționalei de tineret.

Pușcaș are deja opt selecții și la prima reprezentativă, pentru care a marcat patru goluri. Atacantul în vârstă de 23 de ani este evaluat în acest moment la 3 milioane de euro.

1.70 ESTE COTA OFERITĂ DE BETANO PENTRU MINIMUM 3 GOLURI ÎN FINALA SPANIA – GERMANIA DE LA EURO U21

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!