Sport

Șansă uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! Maccabi Tel Aviv, decimată în „dubla” din UEFA Champions League?!

FCSB ar putea avea cale liberă spre turul 3 preliminar al UEFA Champions League. Maccabi Tel Aviv se află într-o situație crucială.
03.07.2024 | 19:17
Sansa uriasa pentru Gigi Becali si FCSB Maccabi Tel Aviv decimata in dubla din UEFA Champions League
FCSB ar putea profita de situația în care se află Maccabi Tel Aviv. Campioana Israelului are mari probleme de lot. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB se va duela cu Maccabi Tel Aviv în turul 2 preliminar al UEFA Champions League, dacă trece de Virtus la debut. Campioana din Israel se află într-o situație delicată, iar echipa finanțată de Gigi Becali ar putea profita.

Șansă uriașă pentru Gigi Becali și FCSB!

FCSB va debuta în noul sezon joi, 4 iulie, odată cu finala Supercupei României împotriva Corvinului Hunedoara. Ulterior, toată atenția roș-albaștrilor se îndreaptă către „dubla” cu Virtus din primul tur preliminar al UEFA Champions League, dar și către debutul în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

În cazul în care va trece de Virtus, FCSB o va înfrunta pe Maccabi Tel Aviv în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Totuși, israelienii traversează un moment delicat și se află în imposibilitatea de a se baza pe numeroși fotbaliști titulari în sezonul precedent, în care a câștigat titlul.

Nu mai puțin de 6 fotbaliști ai lui Maccabi Tel Aviv nu vor evolua contra celor de la FCSB, potrivit gsp.ro. Meciul tur al „dublei” ar urma să aibă loc pe 23/24 iulie la București, în timp ce returul este programat o săptămână mai târziu în Ungaria.

ADVERTISEMENT

Maccabi Tel Aviv, decimată în „dubla” cu FCSB din UEFA Champions League?!

Cel mai sonor nume pe care Maccabi Tel Aviv ar urma să nu se bazeze contra celor de la FCSB ar fi Felicio Milson. Atacantul care evoluează în extrema stângă este unul dintre cei mai buni străini din campionatul de fotbal din „Țara Sfântă”.

Atacantul din Angola mai are contract cu Maccabi Tel Aviv până în iunie 2026, însă a fost sfătuit de agentul său să meargă la AEK Atena, unde are promis un salariu de două milioane de euro anual. De asemenea, Felicio Milson este dorit de cluburi din Emiratele Arabe Unite sau Turcia.

ADVERTISEMENT

AEK Atena este pregătită să ofere 3 milioane de euro celor de la Maccabi Tel Aviv în schimbul lui Felicio Milson, în timp ce israelienii solicită suma de 7 milioane de euro pentru a-l ceda pe atacantul african.

Maccabi Tel Aviv, furnizor pentru Israel la Jocurile Olimpice 2024

De asemenea, Maccabi Tel Aviv ar urma să nu-i aibă la dispoziție pentru „dubla” cu FCSB pe Roy Revivo, Ido Shahar, Dor Turgeman, Elad Madmon și Osher Davida. Cei 5 fotbaliști, 4 dintre ei titulari au fost convocați la naționala Israelului pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

ADVERTISEMENT

Zarko Lazetic, antrenorul lui Maccabi Tel Aviv, caută soluții disperate și încearcă să redreseze lotul cu jucători străini. Totuși, fotbaliștii refuză categoric să semneze cu campioana Israelului, din cauza războiului.

  • 23,17 milioane de euro este valoarea lotului lui Maccabi Tel Aviv, potrivit Transfermarkt.com
  • Felicio Milson este cel mai bine cotat fotbalist al lui Maccabi Tel Aviv, 4 milioane de euro
ADVERTISEMENT
1,47 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” în meciul FCSB - Corvinul Hunedoara