Sport

Șansă uriașă ratată de Ovidiu Hațegan! Putea să arbitreze Chelsea – Real Madrid: „UEFA i-a luat meciul”

Ovidiu Hațegan ar fi trebuit să arbitreze cel mai interesant meci din sferturile Ligii Campionilor. Va rata, însă, această șansă uriașă, din cauza problemelor de sănătate.
28.03.2022 | 16:40
Sansa uriasa ratata de Ovidiu Hategan Putea sa arbitreze Chelsea  Real Madrid UEFA ia luat meciul
Ovidiu Hațegan ar fi trebuit să conducă la centru un meci extrem de important. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan a avut parte de clipe cumplite noaptea trecută. Ajuns de urgență la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, medicii i-au comunicat că a suferit un infarct miocardic și au decis să-l transfere imediat în sala de operație, unde i-a fost montat un stent.

Ovidiu Hațegan ar fi trebuit să arbitreze Chelsea – Real Madrid

Ca urmare a nefericitului eveniment, arbitrul arădean va rata șansa de a conduce la centru unul dintre cele mai importante meciuri din sferturile Ligii Campionilor. Acesta fusese delegat la manșa tur a duelului dintre Chelsea și Real Madrid, programată miercuri, 6 aprilie, la ora 22:00, pe Stamford Bridge.

ADVERTISEMENT

Din ce știu, era delegat la meciul Chelsea-Real Madrid, dar UEFA deja i-a luat meciul. El a arbitrat meciuri multe. Eu mă aștept, și mă așteptam să prindă o finală.

A avut delegări multe și le-a dus bine la capăt. Merita să arbitreze o finală europeană. Să dea Dumnezeu să se facă repede bine și apoi, ce o vrea Dumnezeu”, a dezvăluit Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Medicii sunt rezervați: „Referitor la cariera sportivă, nu ne putem pronunța”

În altă ordine de idei, Constantin Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara, a dat asigurări că Ovidiu Hațegan se află într-o stare stabilă după intervenția chirurgicală la care a fost supus, dar a evitat să se pronunțe în privința șanselor ca acesta să-și continue cariera de arbitru.

Domnul Hațegan a ajuns în cursul nopții de urgență, adus cu ambulanța de la Arad într-o stare gravă. Suntem singurul institut din vestul României care tratează infarctul miocardic acut prin mijloace intervenționale.

ADVERTISEMENT

A fost introdus de urgență în sală, am constatat că are o arteră înfundată și, în concluzie, i s-a pus un stent. Starea sa este stabilă, comunică, e conștient, e foarte bine.

Îndrăznesc să spun că ar fi apt să se plimbe și să stea de vorbă cu noi aici. Referitor la gravitate, sigur că un infarct miocardic acut are o mortalitate care poate să meargă până la 10%.

ADVERTISEMENT

Nu cred că se pune problema de complicații majore, iar în ceea ce privește cariera sportivă, nu ne putem pronunța în acest moment. Depinde de cum vor evolua lucrurile în continuare și de opțiunea lui”, a declarat Constantin Luca.

ADVERTISEMENT