Sport

Șansa vieții pentru Olimpiu Moruțan! Giovani Becali nu glumește: „Discut cu Terim să-i dea numărul 10 la Galatasaray!”

Giovani Becali a anunțat că va vorbi cu Fatih Terim să-i dea numărul 10 lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray.
24.08.2021 | 21:18
Sansa vietii pentru Olimpiu Morutan Giovani Becali nu glumeste Discut cu Terim sai dea numarul 10 la Galatasaray
ADVERTISEMENT

Impresarul a făcut declarația chiar înainte de a pleca de pe aeroportul Otopeni spre Istanbul, acolo unde Olimpiu Moruțan urmează să devină jucătorul lui Galatasarat, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Olimpiu Moruțan este unul dintre jucătorii pentru care „Împăratul” Fatih Terim a insistat să îl aducă în această vară, fiind convins că va face performanță la Galata.

ADVERTISEMENT

Moruțan poate primi numărul 10 la Galatasaray! Giovani Becali a făcut anunțul

Giovani Becali a vorbit pe aeroport, chiar înainte de a pleca spre Turcia despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, anunțând că va purta o discuție cu Fatih Terim să îi ofere românului numărul 10.

„Să sperăm că se va adapta la Galatasaray. Cu Terim am colaborat 10-12 ani, am scris istorie cu el. Vreau să vorbesc cu Terim să îi dea numărul 10 lui Moruțan. Să vedem dacă i-l dă și dacă va face față, să înțeleagă ce înseamnă presiunea.

ADVERTISEMENT

De la Sneijder nu a mai avut Galatasaray număr 10 și asta vreau să discut”, a declarat impresarul la plecarea din România.

„FCSB și Galatasaray s-au înțeles. Plecăm în această seară cu Turkish la Istanbul, iar mâine (n.r. – miercuri, 25 august) după vizita medicală Moruțan va semna cu Galatasaray.

ADVERTISEMENT

Cifrele transferului sunt cele pe care vi le-a spus Gigi Becali în FANATIK, a declarat Giovani Becali în exclusivitate pentru site-ul nostru.

Ce se întâmplă cu Florin Tănase

Giovani Becali a lămurit și posibila plecare a lui Florin Tănase, spunând că golgheterul din sezonul trecut al României nu poate pleca pe o sumă mai mică decât 3.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„La Tănase e clar și am mai spus! Am anunțat cluburile din Germania că Tănase nu va pleca pe o sumă mai mică de 3 milioane de euro! Între timp, Tănase dă goluri la FCSB, și-a prelungit contractul, el ajută echipa”, a mai spus impresarul.

Contactat de FANATIK, Gigi Becali a spus că va încasa 4.200.000 de euro pentru Moruţan, plus 1.500.000 de euro dacă echipa turcă se va califica în grupele Europa League:

„Da, l-am vândut pe Moruţan la Galatasaray. Suma este de 5,7 milioane de euro. 4,2 milioane de euro vor plăti acum pe el, plus 1,5 milioane de euro dacă se califică în grupele Europa League. 

Dar Galatasaray se va califica în grupele Europa League şi asta va fi suma. Eu sunt mulţumit”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT