Carousel hot news

Şanse MINIME de supravieţuire. A PLECAT fără să PLĂTEASCĂ nici hotelul!

Situaţia echipei de sub Pietricica este cît se poate de neclară, şansele de a se înscrie în Liga 2 fiind minime. Ceahlăul are datorii de 1,7 milioane de euro, plus 54 de miliarde de lei vechi,...
15.06.2015 | 10:42
Şanse MINIME de supravieţuire. A PLECAT fără să PLĂTEASCĂ nici hotelul!
ADVERTISEMENT

Situaţia echipei de sub Pietricica este cît se poate de neclară, şansele de a se înscrie în Liga 2 fiind minime. Ceahlăul are datorii de 1,7 milioane de euro, plus 54 de miliarde de lei vechi, banii primiţi de la autoritîţile locale în perioada 2008-2013 şi care trebuie returnaţi cît mai repede pentru că inspectorii Curţii de Conturi au descoperit că această finanţare publică nu era de drept întrucît unul dintre voturi a venit din partea unui consilier incompatibil. Care era, în acelaşi timp, membru fondator al Ceahlăului şi membru în Consiliu de Administraţie, conform corespondentului local Sport Total FM!

Fără curent, apă şi gaze!

Ceahlăul a rămas fără energie electrică, apă caldă şi gaze, iar în ultimele zile nu a avut nici apă rece. Cei cre au mai rămas la club aşteaptă întoarcerea patronului Angelo Massone, care a „uitat” la plecare să-şi achitat măcar facturile la hotelul la care a stat de cînd a venit la Piatra Neamţ. Dar care a promis că va reveni din Italia cu un investitor.

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV! ULTIMA ORĂ: ISB a ACHITAT azi rata de 17 milioane €!

În ceea ce priveşte salariile jucătorilor, Massone a achitat o restanţă, astfel încît jucătorii să nu-şi poată depune memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract. Chiar dacă Ceahlăul a încasat aproximativ 1,5 milioane de euro din drepturile TV de anul trecut, jucătorii nu şi-au primit nici măcar primele din sezonul încheiat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri