Petrolul şi Pandurii sînt outsidere. Astra favorită

Zi decisivă pentru echipele româneşti care evoluează în Liga Europa. Astra, Petrolul şi Pandurii vor întîlni în această seară 3 echipe tari (Maccabi Haifa, Swansea şi Braga). Două dintre...
22.08.2013 | 13:06
Petrolul si Pandurii sint outsidere Astra favorita

Zi decisivă pentru echipele româneşti care evoluează în Liga Europa. Astra, Petrolul şi Pandurii vor întîlni în această seară 3 echipe tari (Maccabi Haifa, Swansea şi Braga). Două dintre echipele noastre: Petrolul şi Pandurii au cea de-a doua şansă, în vederea bookmakerilor, să meargă în grupele Ligii Europa. În schimb, Astra este favorită în dubla cu israelienii de la Maccabi.

Maccabi Haifa – Astra (19:30) 2,05 3,25 3,25
Europa a remarcat forma bună pe care o traversează Astra în debutul noii stagiuni. Budescu şi Ivanovski sînt printre cei mai importanţi jucători ai giurgiuvenilor. Cei doi sînt răspunzători pentru cea mai mare parte a golurilor marcate de Astra în acest sezon. Maccabi încă nu a început să joace în campionatul intern, iar acest lucru le-ar putea conferi un avantaj ”astralilor”. În ciuda acestui fapt, echipa din Haifa pare a fi pregătită să le facă faţa românilor, mai ales dacă ne uităm peste meciurile israelienilor de pînă acum din Liga Europa. Maccabi nu a încasat nici un gol în cele 4 meciuri disputate pînă acum şi a marcat de 13 ori în dublele cu Kazan Lankaran şi Ventspils.
1,65 este cota pentru ca Astra să se califice din dubla cu Maccabi Haifa

Pandurii – Braga (21:00) 3,30 3,25 2,05
Înainte de meciul cu Braga, Pandurii l-a pierdut pe Nistor, unul dintre cei mai importanţi jucători ai clubului gorjean. Imediat după ce mijlocaşul a ajuns la Evian, Marian Condescu a perfectat transferul a 3 jucători, meniţi să-l înlocuiască pe Nistor. Paulinho, Dos Santos şi Distefano au fost aduşi înainte de meciul cu Braga. Rămîne de văzut dacă mutările de efectiv din cadrul lotului gorjean o vor ajuta pe Pandurii să meargă în grupele Ligii Europa. Se ştie foarte bine, Braga este o echipă puternică! Portughezii au confirmat acest lucru la primul meci oficial din acest sezon, cel cîştigat în handicap în deplsarea de la Pacos Ferreira.
3,10 este cota pentru ca Pandurii să se califice în grupele Ligii Europa

Swansea – Petrolul (21:05) 1,34 4,25 8,25
După Manchester United, Petrolul vine în Ţara Galilor. Trupa lui Cosmin Contra şi-ar dori să realizeze acelaşi rezultat ca ”diavolii” pe terenul lui Swansea. United a reuşit să cîştige acolo cu 4-1 în urmă doar cu cîteva zile, însă Gigu Grozav nu e van Persie… De la acest meci ne putem aşteptat la maximum un rezultat de egalitate. Galezii sînt foarte buni şi au realizat în această vară transferuri în valoarea de peste 20.000.000 de euro. Printre jucătorii cumpăraţi de Swansea îi putem enumera pe atacantul Wilfried Bony, venit de la Vitesse, echipă pe care Petrolul a eliminat-o în turul precedent. Un al nume important este mijlocaşul venit de la Lvierpool, Jonjo Shelvey.
4,50 este cota pentru ca Petrolul să o elimine pe Swansea